Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja a partnerem,hogy akkor van szófosása amikor neki állok enni?
Figyelt kérdés
Mindig akkor mondja el ami a szívén van 8,9 mondatba mindig amikor éppen eszek.Evés közbe utálok beszélni mert előfordult,hogy félre nyeltem.Nem kérdezem meg mert úgy érzem megbántanám.De szeret beszélni az biztos.2024. febr. 26. 06:42
1/12 anonim válasza:
Istenem, mennyi bajod van, hihetetlen. Nem mindegy, mikor mondja? Nem arról van szo, hogy nem akarod megbántani, itt nagyon szépeket írtál róla, egyszerűen csak toketlen vagy neki elmondani, hogy legyen kedves, ne éves közben beszéljetek. Bár szerintem max a gyerekek tudnak félre nyelni evés közben, ha beszelnek, velem életemben nem fordult elő ilyesmi, úgyhogy valamit rosszul csinálsz.
2/12 anonim válasza:
Szerintem: amikor eszel, max. csak figyelni tudsz rá, válaszolni nem. Így védve érzi magát, hogy nincs válasz. Szerintem ne reagálj rá, amíg eszel, max. jegyzetelj, mit szeretnél neki majd válaszolni, aztán kaja végén mondd ki a frankót.
3/12 anonim válasza:
Gondolom akkor álltál meg uktel le es vegighallgatod. Maskor meg lehet jössze mesz gépezel akármi. Ilyenkor meg ugyse tudsz mit csinálni
5/12 anonim válasza:
Azért, hogy legalább akkor rafigyelj és ne szakítsd félbe.
6/12 anonim válasza:
Én ebben nem látok semmi kivetnivalót kérdező. Az ételt lenyeled előbb utóbb, mindenki beszélget evés közben, randin, munkahelyen ebéd közben, családi eseményen.
Nem tudsz normálisan enni, vagy utálod ha szóba áll veled?
7/12 anonim válasza:
Egy varázsmondat neked: "Figyelj kicsim, most eszek. Ha befejeztem, akkor megbeszéljük."
Tádááám.
8/12 anonim válasza:
Egy őszinte kapcsolatban nincs olyan, hogy megbántanád. El kell mondani, hogy ez zavar téged. Ahogy látom nem csak evés közben idegesít, hanem úgy általánosságban a sok beszéd. Azt viszont senki nem várhatja el a másiktól, hogy kevesebbet beszêljen. Meg kell vele beszélned.
9/12 A kérdező kommentje:
Azért ti észkombájnok mert akármikor beszélni próbáltam evés közbe mindig elkezdtem fulladozni és habzsolva is eszek mert így esik jól,szóval én nekem nem megy hogy pl egy vacsora közben beszélgessek.Vagy beszélsz vagy eszel elven működök.Aki tudja mindkettőt egyszerre az biztos olyan okos hogy na, nyilván a másik csak buta és ügyetlen lehet hozzád képest!
2024. febr. 27. 07:41
10/12 anonim válasza:
Tanulj meg kulturáltan enni és akkor nem lesz ilyen problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!