Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az msn-hez lévő msn plus...

Az msn-hez lévő msn plus miért írja szinte minden partneremhez azt, hogy nem vagyok rajta a partnerlistáján, olyanokhoz is, akiknek biztos rajta vagyok?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 14:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Azért mert ez a funkció nem működik megfelelően. Nekem pl volt olyan hogy valakit épphogy felvettem a listára és már egyből úgy jelent meg hogy nem vagyok a listáján.
2010. ápr. 2. 14:52
 2/5 anonim válasza:

És mi van, ha tényleg nem vagy fenn neki? :)

Mitől olyan biztos? Láttad a saját szemeddel, hogy fenn vagy neki amikor a gépe előtt voltál?

Nekem az tűnt fel, hogy a régi, megbízható ismerőseim, akiket 3-6 éve ismerek, mindegyiknek fenn vagyok. De, ha szerzek pár új ismit pl.: multiplayer játékból, hobbival kapcsolatos fórumról, stb, szóval az ilyen pár napos ismerősöknél azt mutatja a plus, hogy nem vagyok fenn nekik és egy idő után örökre el is tűnik végleg. (Nem látom bejelentkezve) Evvel azt szeretném mondani, hogy simán lehetséges, hogy valóban nem vagy fenn neki, valamely ok miatt. (Sajnos újabban azt tapasztalom, hogy ok nélkül is törölhetnek, letilthatnak bármikor, mert pl.: kiderül, te jobb vagy, okosabb vagy, szebb vagy, értelmesebb, stb és ezt irigylik és kapsz egy letörlést, tiltást)

2010. ápr. 2. 15:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Van, akinek láttam a saját szememmel, hogy fent vagyok neki a listáján, és azt jelzi az msn plus, hogy nem vagyok fent.
2010. ápr. 2. 15:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Mondom, ez a funkció nem működik megfelelően.
2010. ápr. 2. 23:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Éljen xD Meg van már a nyolcadik (!!!) hely, ahova ugyanazt a szöveget írom le xD

A Windows Live (és a Plus is) egy olyan újszerű program lett, amiből rengeteg minden lényeges, a rendes futáshoz szükséges dolgot kifelejtettek (legfőképp a csini dizájn és a baromira felesleges funkciói miatt), ezért a program néhol (picikét) hiányos. Nekem pl. folyamatosan megjeleníti felül, hogy 1 Függőben Lévő Felkérése Van. Belépek a Windows Live rendszerébe, de ott nincs felkérés. Ez egy hiba a programban.

És még van rengeteg. Szóval, a te problémád is az MSN egyik hibája. Nem hiszem, hogy tudsz ellene bármit is tenni.

2010. ápr. 4. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!