Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit jelent az, hogy MSN-en...

Mit jelent az, hogy MSN-en nem vagyok fenn a partnerlistáján?

Figyelt kérdés
A partnerlista-karbantartóban láttam, hogy valakinek oda van írva, hogy nem szereplek a partnerlistáján, viszont mindig látom hogy bejelentkezik, meg hogy fenn van, ergo nem tiltott le, mert akkor nem látnám. Most akkor ez mit jelent?
2011. jún. 24. 12:20
 1/3 anonim ***** válasza:
egyszerűen kitörölt a partnerlistájáról
2011. jún. 24. 12:45
 2/3 A kérdező kommentje:
de akkor miért látom hogy fenn van? akkor én nála nem látszódom? ha ráírok mi lesz, megkapja az üzit?
2011. jún. 24. 12:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Azért látod mert csak letörölt, de nem tiltott le. Ha ráírsz, ugyanúgy felugrik neki a csevegőablak mintha partnere lennél, és az ablakban kap egy figyelmeztető üzenetet, hogy újra felvehet partnernek.

Ha mindketten kitörölnétek egymást tiltás nélkül, akkor egyikőtök sem tudna a másikra írni, amíg valaki fel nem veszi a másikat a partnerek közé. Ha csak az egyik fél tiltja a másikat, a másik nem tud ráírni a partnerre, csak e-mailt küldeni, amíg fel nem oldják a tiltást. Ha mindkettő tiltja egymást, szintén nem lehet írni a másikra.

Ha valaki tiltja és törli a partnert, akkor a másik fél nem tud vele beszélgetni, ha mindkét fél tiltja és törli egymást, szintén nem tudnak beszélgetni, amíg újra fel nem veszik egymást és a tiltást is megszüntetik.

2011. jún. 27. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!