Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A tipikus bunkó hogy szokott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tipikus bunkó hogy szokott nyomulni egy csajra?

Figyelt kérdés

2024. febr. 24. 22:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Magabiztosan.
2024. febr. 25. 07:01
 12/19 anonim ***** válasza:
60%
8-as, te mindig ilyeneket fogsz ki? Vagy az influenszer, akit követsz, az mondta, hogy ez megy a kisszobán kívül?
2024. febr. 25. 07:03
 13/19 anonim ***** válasza:
21%

12. Influ mi? Bocsi, én kerülöm az agyhalált, nem követek senkit, főleg az értéknek beállított maximális értéktelenséget, az összeollózott bölcsességeket.

Nálad értem a humorfaktort, bár lehettél volna kreatívabb vagy agresszívabb. Engem ez a két dolog hoz lázba, az egyiken jót nevetek, a másik meg tűzbe hoz. :)

2024. febr. 25. 07:10
 14/19 anonim ***** válasza:
78%
Szépen kikerülted a válaszadást. Gondolom, mert tényleg valami alfa tiktok lúzer is követője vagy. Szánalom.
2024. febr. 25. 07:13
 15/19 anonim ***** válasza:
40%

14. Főleg hogy lányom van... sebaj, a lényeg hogy megnyugtasd a lelked! :)

Nem vagyunk egy generáció ebből indulj ki.

2024. febr. 25. 07:16
 16/19 anonim ***** válasza:
32%
Egy generáció vagyunk, ezt bármibe lefogadom. Azt is bármibe lefogadom, hogy másik kérdés alatt fiad lesz, vagy épp senkid. Hisz "mindenki álarc mögül egy felvett szerepet játszik. Aki meg nem, azt meg inkább sajnálom. Vagy azért mert szellemileg retard, vagy azért mert komolyan veszi ezt a bohóckodást."
2024. febr. 25. 07:21
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

8. Attól hogy egy nő sem áll veled szoba, nem mindenkinek a bunkók kellenek, hanem ellenkezőleg!

Az én párom kocka és magam is. Egyetemen IT szakon van. Nem bunkó, hanem inkább szeretgetős, vicces.

De ha te így nyilatkozol a nőkről, te magad vagy taszító, nem is a külsőd. Belül rohadsz..

2024. febr. 25. 07:21
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
#6 Arra még nem gondoltál, hogy egy csetelésen nem múlik az életed és akármikor kiléphetsz? Te ezekből a csetelésekből nem akarsz kilépni, nem a másik nem engedi. Neked ez kell, hogy valaki ledomináljon, élvezed.
2024. febr. 25. 09:26
 19/19 A kérdező kommentje:
Én nyomulásokat nem szoktam látni nagyon bunkóktól, csak szexajánlattal próbálkozásokat, vagy hangos megjegyzést hogy jó a csaj segge vagy melle. Aki bunkó nyomult elutasítás után az például mondta hangosan a csajnak az elutasításra hogy "hülye vagy!". Meg még valami óbégató részeg nyomult egyszer egy pincérnőnél amikor beszélgetett az egy csávóval, hogy hangosan mondta hogy "megcsalsz minden jöttmenttel?" Ti milyen nyomulást láttatok?
2024. febr. 25. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!