Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért akar egy nő féltékennyé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar egy nő féltékennyé tenni egy férfit?

Figyelt kérdés
Mi célja van ezzel,és miért lesz dühös,ha az illető nem reagál erre semmit? És miért van, hogy egy idő után kínosan próbál mégis újra szerezni, meg lesi a férfi minden mozdulatát?
2024. febr. 24. 18:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Talán, hogy a pasi érezze, mit veszíthet, ha nem tart ki a nő mellett?
2024. febr. 24. 21:57
 22/25 anonim ***** válasza:
Nekem az alap kérdésre csak annyi a válaszom, hogy érzelmileg maximum egy tinilány szintjén van. Mondjuk te sem lehetsz sokkal jobb, ha "állítólag" nem érdekel, mégis azt lesed,ő mit csinál. Szerintem legyetek egy pár, tökéletesen összeillenétek.
2024. febr. 24. 22:20
 23/25 anonim ***** válasza:
Manipulacio. Egonoveles vagy szamara.
2024. febr. 24. 23:01
 24/25 anonim ***** válasza:

Halljátok én ugyanígy jártam. Szóról szóra pontosan.Annyira szánalmas volt már a viselkedése, csak én kicsit be is kaptam a horgot.Aztán mikor felvázoltam neki mi is a bajom vele, még próbált engem hülyének nézni.Ezek után egyik pillanatról a másikra levegőnek néztem, de szó szerint, s akkor kezdte a kis játékát amit a kérdező is leírt. Full szánalmas volt.

És igen, esetemben is igaz volt a csajról az, hogy mentálisan problémás,meg szerintem némi kapcsolat fügfüggősége is van, s nem ítélkezem, de a nő egy igénytelen volt, büdös is. Szóval igen, az ilyeneknek nincs önbecsülésük, nem is kellenek senkinek vagy csak hasonló khm"putrisoknak",max laza kapcsolatra.

2024. febr. 25. 01:36
 25/25 A kérdező kommentje:
Kiderült ma hogy szilveszterkor megismerkedett valakivel. Van barátja. Most így akkor nem értem mit akar velem
2024. febr. 25. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!