Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Felnőtt 25-30 közötti nőtársai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőtt 25-30 közötti nőtársaim,kb. 6 hónapos kapcsolatban mit várnátok a férfitól, ha nektek magatoknak komolyak a szándékaitok?

Figyelt kérdés

Mert én úgy érzem az én párom nem igazán akar úgy semmit...

Semmi olyan dolgot nem hoz fel, ami tervezésre utalna, (max. Ilyesmit hogy jó időben lehetne túrázni), imádja a családját, de a bemutatás nekik az fel sem merült mint terv. Tudom, hogy nagyon elfogalt, és hozzám képest az ő élete nagyon pörgős, sok barát, edzés, egyéb hobbik vannak benne, ehhez képest az én életem az most teljesen le van ülve, munkán kívül ritkán vannak programjaim ami esetleg őt is érdekelné. Mintha minden amit én kitalálok, labdába sem rúghatna a barátaival és emiatt nagyon rosszul érzem magam.

Olyan se volt, hogy 1 teljes napot velem töltene, max. Felet mert kell az ideje minden másra.

Lehet elé kéne állnom és elmondani, hogy én ezt nagyon nem így képzeltem el, és ha fél év alatt sehová sem jutottunk akkor minek folytatni?

Persze, nem várom el, hogy hagyja el a régi életét, meg nem lehet ő az én "hobbim" ettől minden normális pasi menekülne, de ha nem szerelmes belém akkor szexpartnernek ne tartson vagy azért mert kell egy kapcsolat meg felvágni a haverok előtt. Semmi mást nem érzek a viselkedése mögött, amitől fontosnak érezném magam.

febr. 24. 10:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

10-esnek igaza van. Nagyon magas elvárásaim voltak, kerestem magam, depressziós voltam a Covid alatt. Belefáradtam az egyedüllétbe, még akkor is, ha az életem egyébként irigylésre méltó volt. :(

Ilyen esetben lehet én is kicsit úgy vágtam ebbe bele, hogy lehet nem lesz komoly, vegyük lazára, tényleg ilyen barátság extrásra... csak aztán rájöttem hogy beleszerettem, de nagyon úgy tűnik, ő nem. Ha én sem lennék szerelmes, akkor lehet elfogadnám ezt a laza kapcsolatot, ami ígyis több, mint a semmi. Ugyanakkor azért lenne fájdalmas ezt tovább húzni, mert tudom, hogy nem vagyok fontos eléggé neki. :(

febr. 24. 13:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Lényegtelen....

Neked nem jó ez a lényeg, lépni kell...ha lehet le.

N 32

febr. 24. 13:54
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez egy szexkapcsolat akkor minden rendben. Ha egy rendes kapcsolat akkor ideje lelépned. Nálam 2-3 hét lett volna ennek a pasinak a kifutása. Nem gond ha nem akar velem foglalkozni de akkor hagyjuk is egymást.
febr. 24. 14:37
 14/15 A kérdező kommentje:

Eljutottunk oda, hogy alapból is keveset írt messengeren, hívni meg pláne nem akart soha felhívni csak beszélgetni, de most már hetek óta csak szavakat pöttyent oda ha írok valamit, néha küld valami gifet. Azt világosan kifejezi mindig mit nem akar, hánytól-hányig lehet velem, hánykor nem akar felkelni, mit nem szeret, miben kritizálja a barátait, néha azért poénkodik, ha elvitt valahová, persze ő fizetett. De minden ilyen egyre ritkább. Olyan sincs már hogy heti 3x látjuk egymást, max. 2x.

Igazatok van, ennek most sincs jövője nem is lesz. Neki olyan valaki kéne akinek megfelel hogy csak akkor van valami, ha azt ő pasiként nem éli meg nyűgnek, különben egy hosszabb szex után is tényleg képes volt ilyeneket szóvá tenni reggel, minthogy "ha nem kelünk fel, értelmetlen lesz a napja kb." "Ő még aludt volna egy kicsit."

Nem akarom lelombozni, de egy rendes kapcsolatba ennél sokkal több áldozatot kell hozni, minthogy panaszkodik ha szexelés után nem alhat annyit amennyit szokott... hát nem azért vagyunk valakivel hogy legyen az életünkbe egy kis izgalom is?

febr. 24. 15:01
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
6 hónap az nagyon kevés idő szerintem, de ennek ellenére felvetném neki, hogy nem gondoltál arra, hogy bemutass a szüleidnek? Vagy: vajon a szüleidnek tetszenék, ha megtudnák, hogy velem jársz? Vagy kifogásolhatod, hogy nagyon keveset vagytok együtt, ez olyan, mintha csak egy kurtizán lenne melletted. Aztán lehet, hogy ráébred, nem így kell egy kapcsolatot folytatni.
febr. 25. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!