Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 6 hónapos baba mellett az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 hónapos baba mellett az bün, hogy dolgozni járok?

Figyelt kérdés
Irodai állásom volt, múlt évben futár lett belölem a válság miatt. Nem így tervezte a feleségem, ezért most nagyon haragszik rám. Hajnalban járok dolgozni, sokszor egész késöig. Nem tudok mit csinálni, vagy ez vagy a 0 bevétel. Azon van kibukva, hogy a szerint ahogy tervezte, home officeban lehettem volna 2 napot, a vírus miatt meg hónapok óta otthon lennék mint a barátnöi férjei. Nem élnek a szüleink, rokonság sincs aki segítene, úgy vágtunk bele a dologba, hogy az a 2 nap amit megígért a fönököm nagy segítség lesz. A feleségem teljesen ki van rám borulva. Amikor otthon vagyok akkor jól segítek, de neki az a baja, hogy napközben egyedül van vele. Másnak meg milyen jó a nagymamákkal. A celeb nö akit követ is mártírt csinál magából, aztán benyögi, hogy idemegyek-odamegyek mert az anyósom heti 3x nálunk van. Hát úgy könnyü.
2021. febr. 21. 14:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
Nem bűn. Viszont a gyerek nem csak a nőé. A férj is ugyanúgy kell segítsen ebben. Teljesen nem értitek meg min megy keresztül egy nő a sok álmatlan éjszaka alatt. Oké kell dolgozni de nem ennyit.
2021. febr. 21. 14:40
 2/14 anonim ***** válasza:
76%

#1: Csak ha meg nincs pénz, akkor meg az a baj. (És az tényleg baj, amikor két munkanélküli nevel egy csecsemőt. GYES-ből nem lehet egy családot fenntartani.)

Félre ne rétsetek, én is maximálisan azt mondom, hogy a gyerek két emberé, és nem csak az anyának kell nevelnie, de valamiből meg is kell élni. Az meg mostanság nem életszerű, hogy csak úgy az ember eldob egy állást, hogy ugyanolyan - vagy jobb - fizetésért, feleannyi munkaidőben pár napon belül találjon egy újat. Mint ahogy az sem életszerű, hogy csak úgy közli a főnökkel, hogy "holnaptól feleennyit dolgozok". Ennek minden bizonnyal az lesz a következménye, hogy sehogy nem kell többé ott dolgoznia.

Amúgy ez a feleség nekem tipikusan annak az elkényeztetett kis rüfkének tűnik, aki elvárja, hogy mindenki körülötte dürögjön-forogjon, és bedurcizik, ha nem lehet ő a világ közepe.

2021. febr. 21. 14:47
 3/14 anonim ***** válasza:
70%

Tiszta h.Lye a feleséged

Vagy mondd meg neki otthon ülsz vele de akkor se kaja se fűtés semmi sem lesz...

Komolyan azt hiszi jokedvből jarsz dolgozni? Muszajbol mint sokan mások mert kell a pénz.

2021. febr. 21. 14:48
 4/14 anonim ***** válasza:
58%
A feleségednek kellene egy pszichológus, vagy érdemes lenne nagyon sokat beszélgetnetek, tényleg nehéz a bezártság miatt most különösen, de a hozzáállàsa sajnos semmit nem segít a helyzeten.
2021. febr. 21. 14:54
 5/14 anonim ***** válasza:
32%
Az ilyennek nem kell gyerek aztán folytahatta volna a picsáskodást a plázába 🤦‍♀️
2021. febr. 21. 16:04
 6/14 anonim ***** válasza:
78%

Szules után a hormonok dúlnak, főleg ha szoptat is.

En is egyedül voltam napközben a kicsivel, kivéve az első 1 hónapban.

Volt, hogy nyafogtam, de az én esetemben nem azért, hogy a gyerek teher, hogy a férjem többet segítsen. Szerettem volna ha VELEM foglalkozik többet, ha én már kimerülök a baby nevelésben.

Ha tényleg minden áron el akar szakadni (média nyomás miatt), akkor bölcsibe lehet adni 6 hónapos kortól akar 2 órára is.

De egy 6 hónapos még nem igényel akkora figyelmet. Természetesen kezdődik a hozzátáplálás, eretni kell anyatej(annak hiányában tapszerrel) a csecsemőt, de sokat alszanak 6 hónaposan is.

Nem valószínű, hogy tud ülni még, kúszni mar lehet. De alakítson ki kis helyet ahol szabadon kúszhat a gyermek, ha van rá tér. (Szőnyeg, s körbe rakni bármivel). Ods rakni erdekes csörgőket, stb.

Nekem most 1 evés múlt a babám, másodikkal pedig pont 20 hetes vagyok. Ha én meg tudom oldani totyogó mellett, aki mászik mindenhova a főzést, (ugyahogy) a tajaritast, nekem ne mondja senki, hogy egy 6 hónapossal nem bír elleni.

A főzés a baja? Adjon neha üveges bébi ételt.

Tud siman relaxálni ha pl alszik a baba. Nem kell túlhajtani magát.

Vagy keressen munkat amit otthonról tud csinálni és segítsen be az anyagiakba.

Ne legyen irigy a barátnőire, legyen talpraesett. Gyereknek sem jo ha folyton ideges az anyja.

2021. febr. 21. 16:35
 7/14 anonim ***** válasza:
76%
Mond neki h oke akkor te is otthon leszel de akkor neki kell dolgoznia mert a jelenlegi beveteletek a pelenkara sem eleg.
2021. febr. 21. 17:50
 8/14 anonim ***** válasza:
59%

Ird már le kit követ, kérlek!! Csak nem Cs.T.?

Ez függ anyagi helyzettől hogy ki mit tud megengedni magának. Mit dolgozott a feleséged előtte, hány évesek vagytok?

Egy gyerek nem olyan hű de nagy dolog mint munka és idő, aki az idős és beteg szüleit ápolja mit mondjon és ott nincs segitség csak ha nem fizetett.

Én évekig àpoltam idős 85 feletti hozzátartozót, tudom miről beszélek. Egy gyerek hozzá képest party. Berakja a babakocsiba és mehet vele ahova szeretne, annyira nem szükséges vele otthon ülni. Egy idős és beteg emberrel ez nem kivitelezhető és ott is ott a háztartás, a lakás, bevásárlás.

2021. febr. 21. 17:53
 9/14 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%

Én téged is megértelek, és a feleséged is. Téged azért, mert igenis dolgozni kell valahol, és pont a legrosszabbkor lettél leépítve. Gondolom neked sem esik jól, hogy a feltehetőleg jobban fizető, kényelmes irodai állásod helyett most futárkodhatsz egész nap, és még az ívet is kapod otthon. A feleséged is megértem, mert ő nem úgy tervezte, hogy kvázi egyedülálló anyuka lesz, egy, csak estére hazajáró férj mellett. Sz@r ügy, de azt kell megértenie, hogy nem szórakozásból vagy távol egész nap, hanem azért, mert valamiből meg kell élni. Másrészt pedig ez valószínűleg átmeneti dolog, reméljük, hogy sikerül majd a szakmádban elhelyezkedned, amint visszarendeződik minden a COVID után.

Amúgy 6 hónaposan a gyereket felveszik már bölcsibe, szóval akár ő is elmehet dolgozni. Az, hogy otthon végezhető melót keressen, nem igazán megoldás, mert a stressz csak hatványozódik, ha 2 fronton kell helyt állnia egyszerre.

2021. febr. 21. 19:52
 10/14 anonim ***** válasza:
13%

2#, mi gyesből éltünk két évig, és még így is maradt pénzünk.

Szerintem úgy kell belevágni a babaprojektbe, hogy együtt lehessen a család. De én nagyon egészségpárti vagyok. Ha te pár fokkal betegebb gyermeket akarsz, "jó" így is. A párodról ne is beszéljünk. Nálunk én voltam a kevésbé fáradékony( illetve ez hülyeség, de én vég nélkül bírom), ezért rám hárultak a feladatok. Nélkülem 2 órát alig bírt ki az első két évben.

Valamin kéne változtassatok, de sürgősen.

2021. febr. 21. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!