Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire gáz reggelente...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz reggelente hazamenni? (N)

Figyelt kérdés

Három metrómegállóra lakom a páromtól, leginkább (inkabb mindig) nála szoktunk talizni, mert nagyobb a tér, konyha stb. Viszont reggelente haza szoktam menni a saját albérletembe, emiatt nem nagyon van nála ruhám, cuccom stb., otthonról megyek dolgozni.

Szerintetek ez gond lehet, jelez valamit vagy nincs ebben semmi különös?

2024. febr. 19. 20:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
47%
Nézd, ezt ti tudjátok. Ha nektek így jó, akkor így jó. Mondjuk nekem furcsa, hogy két év után nem éltek együtt, meg hazamész, mintha valami egyéjszakás szex lett volna...De mondom, ti tudjátok.
2024. febr. 20. 00:01
 22/25 anonim ***** válasza:
47%
Amúgy tényleg nem értem miért nem költöztök össze. Elég lenne egy albit fizetni. Havonta sokat lehetne spórolni. Az a 150-200 ezer mehetne megtakarítási számlára és a nyugdíjas évek biztosítva lennének
2024. febr. 20. 11:53
 23/25 anonim ***** válasza:
75%

Amíg csak összejárogattunk a párommal, ez nekem is tökéletesen megfelelt volna. Mert igen, kényelmetlen volt más lakásában végezni a reggeli rutinomat, sokszor ő már elment dolgozni és én nála intéztem mindenféle teendőmet, akár a munkámat, de volt benne kényelmetlenség.

Viszont mi egy év után összeköltöztünk.

2024. febr. 20. 12:09
 24/25 yzf ***** válasza:
88%
Jaja,a kérdező tuti kakálni megy haza...
2024. febr. 23. 10:33
 25/25 anonim ***** válasza:
85%
Ha kakilni mész haza nagyon gáz.
2024. febr. 24. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!