Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ébreszted párod férjed reggelente?
Csak azért kérdem mert én minden egyes nap én keltem kávéval (fél4kor, pék) megissza és visszafekszik meg 10-15 percre. Ő könnyen visszaalszik, de az én szememből kimegy az álom.
Elmegy majd 1 óra múlva tudok csak visszaaaludni és egész nap mosott szar vagyok.
Kértem hogy ne csináljuk már így. Oké. De hiába van az ébresztő a telojan, meg sem moccan. Ugyanaz a menet végül én kelek, ébreszted, ő elmegy, én meg nem bírok visszaaaludni.
Egyszer volt hogy hagytam elkésett, a főnök persze idegesen hívta, osszekapta magát, és elment. Délután pedig mondta hogy nem volt vele semmi baj, előfordul.
Nekem az előző kapcsolatomban volt ez a probléma rendszeresen. Azt hittem beleőrülök. Nekem nem kellett volna felkelnem, de 1.) ő nem kelt fel az ébresztőre, velem ellentétben 2.) képes volt kávéval a kezében visszaaludni... Nálunk már nagyon durva szintekig elment ez az egész, lelocsoltam vízzel, hogy felkeljen, ráugrottam, metált kapcsoltam a fülébe, mindent csináltam. Ez utólag viccesen hangzik, de akkor nagyon ideges voltam rá és minden egyes kib.aszott reggel így kezdődött.
Komolyan, szerintem öt évet öregedtem ettől egy év alatt. :D A megoldás az lett, hogy átkerült home officeba... Nyilván ez nálatok nem játszik, de ha én visszamehetnék az időbe, akkor tuti fix, hogy nem szarakodnék ennyit az ébresztetésével. Azért aludt vissza, mert tudta, hogy megteheti mert én úgyis felkeltem... Ha ott lenne a párod agyában, hogy hohó, engem nem fog senki felkelteni, akkor fel fog kelni elsőre és nem fog visszaaludni.
Azért könyörgöm, felnőtt emberekről beszélünk, nem ovisokról akiket keltegetni kell. Gyerekkoromban apám mozdonyvezető volt, ha hajnal indult dolgozni olyan mély kussban fel tudott kelni és el tudott készülni, hogy anyám már csak azt hallotta meg ahogy záródik az ajtó amikor elmegy... Azért ez nem olyan nagy kihívás egy felnőttnek.
(Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett, de még most is felhúz, hogy mennyi időm és energiám elment arra, hogy egy FELNŐTT embert felkeltsek. :D)
Valakinek van normális és konkrét tippje?
Mert itt csak ítélkezés megy hogy mekkora lúzer vagyok.
Ok. És akkor ezért váljak el??
Wow ez durva:D
Nalunk mondjuk en kelek korabban, de nagyon figyelek, hogy rogton lenyomjam az ebresztot, mert az alvas szamomra szent:P
Konkret tipp: ne keltsd fel???
A helyedben surgosen kulon szobat szerveznek, meg ha a nappalit is kell levalasztani erte. Nekunk is van kulon szobank, pont ilyen problemara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!