Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ébreszted párod férjed reggelente?
Nem kell elválnod, de könyörgöm, állj már a sarkadra!!!
Nőként rossz volt ezt olvasni is, komolyan. Ne légy szolgalelkű, soha ne rendelődj alá önként a másik akaratának. A figyelmesség tök okés mindaddig, míg nem válik elvárttá.
Én hagynám, hadd késsen el. Majd megtanulja. Nem vagyok képes elhinni, hogy felnőtt ember hogy lehet ennyire életképtelen (nem rád gondolok).
Nekem a tesóm volt ilyen. Tènyleg a világ összes ébresztő órája is kevès lett volna neki.
Kapott egy èbresztőt amit ilyen kis kalapácsok ütnek, plusz azt tányèrba tette kanállal villával hogy mèg hangosabb legyen.
Erre is felkelt mindenki, de legalább ő is.
Nem vagyok az anyja.
Különösen fontos esetben volt, hogy megkért, állítsak én is ébresztőt, nehogy elaludjon. Ezt persze szívesen megteszem, de biztos, hogy nem játszom el napi szinten a mamikát.
Van telefonja. Használja. Pont.
Dehogy ébresztem. Kávézni nem szoktam.
Nálunk én vagyok az, aki mélyebben alszik. A tuti tipp, hogy este iszok sokat, és így tuti felkelek arra, hogy pisilni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!