Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ébreszted párod férjed reggele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ébreszted párod férjed reggelente?

Figyelt kérdés
Illetve te csinálod neki reggelente a kavejat?
2023. aug. 28. 07:15
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Egyszer volt hogy hagytam elkésett, a főnök persze idegesen hívta, osszekapta magát, és elment. Délután pedig mondta hogy nem volt vele semmi baj, előfordul.

És te vágtad magad vigyázba, mert őt jogosan lebszta a főnöke? Kis seggét nem akarod kitörölni?

Majd kirúgatja magát, ha úgy csinál mint egy kisgyerek. Dehogy kelnék vele hajnalban.

2023. aug. 28. 16:13
 22/31 anonim ***** válasza:
Mielőtt összeköttetek, hogy kelt fel? Anyuka ébresztette kávéval? 🤣
2023. aug. 28. 17:39
 23/31 anonim ***** válasza:

"

*összejöttetek

2023. aug. 28. 17:39
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk én kelek korábban, de nem ébresztem a férjemet, felkel és kijön magától fél-egy óra múlva. Na jó, ha mégse jön ki a szokott idôben, rá szoktam nézni, de ilyenkor általában már arra felébred, hogy kinyitom a szobaajtót, vagy megérintem.

Kávét az fôz, akinek elôbb eszébe jut.

De volt, hogy panaszkodott, hogy felébred az én ébresztômre (amit amúgy rögtön kinyomok) és aztán nem tud visszaaludni. Emiatt vettem egy olcsó okosórát, ami rezgéssel ébreszt, erre nem ébred fel.

Szóval esetleg nálatok is rezgôs óra a férjednek, aztán keljen fel és oldja meg maga a reggeleit?

2023. aug. 29. 04:51
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

És téged ki ébresztget kedvesen, hogy fel tudj kelni felkelteni a férjedet? Na ugye, hogy senki? Te is fel tudsz kelni egyedül, keljen fel ő is maga.

Ha korán kezdődik a munkája, gondolom korán is végez, tud pihenni később, de te ezt az elveszett pihenőidőt nem kapod vissza.

Ezt magyarázd el neki, aztán holnaptól ne keltegesd. Ha elkésik, elkésik, majd megszokja az új rutint.

2023. aug. 30. 04:30
 26/31 A kérdező kommentje:

Hát ne tudjátok meg milyen balhe lett hogy elmondjam neki este hogy ennyi volt az ebrresztgetes. Nagyfiú. 30 éves. Oldja meg mert nekem is fontos a pihenés.

Üvöltött szó szerint még hogy kussoljal már miattad dolgozok stb.

Ma hamarabb keltem. Osszepakolok neki. Mire hazaer már az ajtó előtt várja a dobozok, zsákok.

2023. aug. 31. 07:59
 27/31 anonim ***** válasza:
Épp ideje volt kiugrasztanod a nyulat a bokorból. Sok sikert!
2023. aug. 31. 08:09
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Miattad dolgozik? Miért, ő fényevő?
2023. aug. 31. 10:22
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Wow, ez durva. Jó hogy a sarkadra állsz, nem néz ez semmibe téged.
2023. aug. 31. 11:35
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jol jartal. Ha nem X ev utan kezded meghuzni a hataraidat, hanem mar a kapcsolat elejen megteszed ezt, akkor egybol kiderul, hogy mennyire maskepp latja a vilagot, es oda sem kell koltoznie. Ezert fontos, hogy mar az elejetol folyamatosan meglegyen, es kapja a feedbacket, hogy meddig mehet el.
2023. aug. 31. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!