Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elso perctol tudtam hogy szerelmes lennek bele, ha irok neki 1 ev utan orultnek fog gondolni, hogy még most sem felejtettem el vagy ugyanott folytatodhat?
Ismerkedtunk de voltak koztunk pillanatnyi nezetelteresek (amin az ido segitett volna, de mi megjobban rontottunk rajta azzal hogy nem hagytuk egymast) amik odaig fajultak hogy mar nem akartunk egymassal beszelni..nekem ez nagyon fajt, mert elso perctol tudtam, ha talalkoznank, ha udvarolna nekem nagyon szerelmes tudnek bele lenni es ezt o is erezte rajtam. De azt is tudtam, hogy nem most van itt ennek az ideje, es o is tudta hogy ez most nem..
Eltelt azota 1 ev, en sem elotte sem utana nem voltam kivancsi egy ferfira sem.
Irni szeretnek neki, nem tudom mit de tudnom kell kive valtunk azota, most akarna e az elet hogy egyutt legyunk. Ha azt erznem, hogy nem akkor legalabb orokke elengednem, de ha nem probalom meg most utoljara, soha nem fogom mert orokke az lesz bennem nem tettem meg mindent erte.
Orultnek gondolna ha egy ev utan irnek neki valamit? O nem fog nekem, elegge nocsabasz tipus, azt hiszem ezert engedett el olyan hamar, mert ugy van vele van 1000no a vilagon es nem fog idegeskedni egy miatt.
Lehet meg sem ismerne, de nem tudok nyugodni.
24L
Max jól megb@ssza a kis puncidat.
Talán kielégülsz...
Persze lehet, h csak 1 percig bírja majd.
Szerintem teljesen figyelmen kívül hagysz fontos részeket. Nem véletlenük vesztetek össze, ez tipikus a hárítás "csak a nezetelteresek miatt amik voltak megutaltuk egymast ugymond"
Na ezt kellene újra átgondolni, mi volt a probléma és nem idealizálni a hapsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!