Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elso perctol tudtam hogy szerelmes lennek bele, ha irok neki 1 ev utan orultnek fog gondolni, hogy még most sem felejtettem el vagy ugyanott folytatodhat?
Ismerkedtunk de voltak koztunk pillanatnyi nezetelteresek (amin az ido segitett volna, de mi megjobban rontottunk rajta azzal hogy nem hagytuk egymast) amik odaig fajultak hogy mar nem akartunk egymassal beszelni..nekem ez nagyon fajt, mert elso perctol tudtam, ha talalkoznank, ha udvarolna nekem nagyon szerelmes tudnek bele lenni es ezt o is erezte rajtam. De azt is tudtam, hogy nem most van itt ennek az ideje, es o is tudta hogy ez most nem..
Eltelt azota 1 ev, en sem elotte sem utana nem voltam kivancsi egy ferfira sem.
Irni szeretnek neki, nem tudom mit de tudnom kell kive valtunk azota, most akarna e az elet hogy egyutt legyunk. Ha azt erznem, hogy nem akkor legalabb orokke elengednem, de ha nem probalom meg most utoljara, soha nem fogom mert orokke az lesz bennem nem tettem meg mindent erte.
Orultnek gondolna ha egy ev utan irnek neki valamit? O nem fog nekem, elegge nocsabasz tipus, azt hiszem ezert engedett el olyan hamar, mert ugy van vele van 1000no a vilagon es nem fog idegeskedni egy miatt.
Lehet meg sem ismerne, de nem tudok nyugodni.
24L
Ha irnal is valamit ne “valamit” irj hanem ird meg a frankot. Lehet jol fog elsulni. De szerintem ami akkor, ott nem alakult ki kesobb sem fog.
Nekem volt egy srac, nagyon szerelmes voltam bele. O kedvelt de nem lett kapcsolat belole. Kb 2,5 evre ra a tortenteknek felkerestem, honapokig iszonyat hosszu uzenetekben beszelgettunk. Semmi nem lett, nem hivott el es hagytam a pcsaba (nem mellesleg elhagyta magat nagyon durvan, en meg pont h nagyon noies lettem)
Szerintem nem mukodik a hamvakbol feltamasztas:D
“Mukodott a kommunikacio/nezetelteresek miatt megutaltuk egymast” az jo. Akkor megse mukodhetett annyira jol.
Mar a legelejen megutaltatok egymast akkor mit varnal jelenleg? Le lehet pontozni de szerintem ami akkor nem ment, most se menne. Irj neki, lehet pozitivan sul el legalabb nem agyalsz rajta tobbszor, de szerintem az energiaid inkabb valaki masra tedd akivel tiszta lappal kezdesz
Na erre mondják, hogy érzelemfüggő... semmit sem tudsz róla, nem is találkoztál vele személyesen, de máris tudod, hogy te biz' nagyon szerelmes lennél. Te nem az embert keresed, hanem a szerelmet magát, szerelmes akarsz lenni de már nagyon és ezt projektálod másokra.
Keress fel egy jó szakembert, mert így csak csöbörből vödörbe fogsz egész életedben esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!