Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes embernek felnyitni a szemét?
Nagyon szerelmes a pasi, de nagyon jól ismerem a lányt, több pasit szédít egyszerre.
A pasi otthagyta a családját, oda is költöztetné a csajt és a gyerekeit, a csaj nem mer válni.
Semmi közöm hozzá tudom, de a pasi konkrétan tőlem kért tanácsot. Elmondtam az őszinte véleményemet a lányról és hogy külső szemmel ezt hogyan látom, nem csak én.
Azt mondta köszöni az őszinte véleményemet. Úgy érzem azért kérdezősködik, mert bizonytalan.
Semmit nem tennék. Felnőtt ember, aki meg tudott hozni egy olyan döntést, hogy elhagyja a családját, szóval ahhoz is elég felnőtt, hogy megbeszélje a nővel, hogy mi a közös jövőképük úgy, hogy ő meg nem akar elválni.
Biztos, hogy kimaradnék egy ilyenből, max. annyit mondanék, hogy ezt nekik kell egymással tisztázniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!