Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után, ha nagy szerelem volt, mennyi idő után tudtatok újra ismerkedni?
Figyelt kérdés
Igazából nem szakítottunk, mert nem is voltunk egy pár, csak barátság extrákkal. De a közelmúltban végre végleg beletörődtem, hogy nem én leszek a nő, akit feleségül vesz. Hogy elfelejtsem őt regisztráltam tinderre, de azt vettem észre, hogy - tudom teljesen logikátlan hülyeség de - úgy éreztem hűtlen vagyok - nem hozzá, hanem a szerelemhez amit érzek. Mindenkit hozzá hasonlítok, minden más férfivel elképzelhetetlennek tartom hogy együtt legyek, lassan beleőrülök...2024. febr. 8. 22:27
1/3 anonim válasza:
1 hónap kb. Egy életem van, minden megy tovább.
2/3 anonim válasza:
Szia! Férjem elhagyott egy másik nőért. Most én is hasonlóan érzek, egyszerűen mindenhol őt látom és még a kapcsolatot is tartanom kell vele a gyerek miatt.
Szerintem egy búfelejtő kapcsolat nem megoldás, hosszútávon az a másik félnek is fájdalmat fog okozni. Úgy érzem jelenleg, senki nem kell soha többé, inkább maradok egyedül.
Adj magadnak bőven időt, tűzz ki magad elé apróbb célokat és ami nagyon fontos, ne nézegesd a képeit (ebbe a hibába nagyon beleestem).
3/3 anonim válasza:
En ffikent jartam ìgy, de nem bankòdom utana,csak sajnos annyira kifordult önmagàbòl hogy elment a kedvem az ismerkedestől. Szòval nem a bànat miatt,hanem annak megtapasztalàsa miatt hogy a volt pàrod akivel jòban rosszban egy voltàl,gyerekeket nemzettèl, csalàdot alapìtottàl mivè tud vàlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!