Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges, hogy nem jövök be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MNorbi99 kérdése:

Lehetséges, hogy nem jövök be egy csajnak de ha elég kitartó vagyok akkor belém szeret?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nagyon bejön, szerintem énse vagyok számára közömbös, viszont azt mondta nem szeretne kapcsolatot. Ekkor rákérdeztem hogy miért és akkor azt mondta hogy csalódás...

Ha türelmes leszek, kitartó akkor lehet esélyem nála?

febr. 5. 11:35
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Azért "kilincselek" nála mert nem minden a külső (legalábbis nekem). És a személyisége pedig mint ahogy mondtam nagyon bejön, simán eltudnék vele képzelni komolyabb kapcsolatot...

Itt nem az önbizalom a probléma, nemis az hogy ha nincs ló jó a szamár, hanem egyszerűen megfogott hogy nem egy plázacica, és mindenkivel kedves.

De már nem "kilincselek" nála. Majd ő keres ha akar.

febr. 5. 16:58
 22/26 BeefEater ***** válasza:

Igen, lehetséges. Viszont iszonyatos mennyiségű energiát kell belefektetned, hogy egyáltalán kiderüljön, hogy lesz-e később esélyed.

Kérdés, hogy azok a pozitív tulajdonságaid, amiket később fog megismerni (ha egyáltalán hajlandó rá) elég lesz-e, hogy "kompenzálja" azt, ami neki nem jön be. Ez 1-3-5 év múlva kiderülhet, ha komolyan gondolod.

"Ekkor rákérdeztem hogy miért és akkor azt mondta hogy csalódás..."

Ha ez nem csak lerázás, akkor add fel, soha nem fog megbízni benned (sem). Ha hajlandó vagy a fent leírt 1-3-5 évet beletenni, akkor meglesz az, aki neked megfelel és nem vetíti ki rád a korábbi sikertelen párkapcsolatait.

febr. 6. 03:12
 23/26 anonim ***** válasza:
Ha igazán szeretnéd, gyönyörūnek látnád kívül-belül.A lány boldogabb lesz olyan fiúval, akinek ragyog az arcra, ha ránéz. Szerintem ez nem igazi szerelem, amit Te érzel iránta, inkább lépj tovább.
febr. 6. 23:18
 24/26 anonim ***** válasza:
A lány lehet, hogy kedvel, de talán tudat alatt érzi, hogy nem szereted igazán, és csalódni fog.
febr. 6. 23:21
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Igen kérdező! Fehér "Kirakó" Barnabás megmondta a frankót. Szegény csaj... De rossz lehet neki, hogy hozzád hasonló férfiak veszik körül...

Ezért is te vagy a hibás!

febr. 7. 01:51
 26/26 A kérdező kommentje:

Hű, még én jöttem ki az egészből rosszul...

Szimplán csak nem érdeklem, ha én nem írok akkor ő sem szóval ennyivel elvan rendezve.

Nem mondtam egy szóval sem hogy szerelmes vagyok, annyira régóta nem ismerem...

Szimplán csak bejött nekem ezért én benne lettem volna egy kapcsolatba de ha nem hát nem, nem dőlt össze a világ.

febr. 7. 02:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!