Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetseges a boldog elet, ha csak a parom szeret engem, viszont en ot nem?
Szeretem de nem vagyok szerelmes, soha nem is voltam. Elvagyok vele, nincs vele bajom, jo embernek tartom.
O szerelmes, velem kepzeli el az eletet, en ugy erzem jo eletunk lenne egyutt,megbizhato, lehet ra szamitani, jo csapadapa lenne. Csak az a baj, hogy en nem szerelemmel szeretem ot es nem tudom lehetseges e igy a boldogsag. O boldog, de nem tudom sok sok ev mulva is jo lesz e igy.
Nem is a szerelemről van szó, egyszerűen csak úgy szereted mint emberr..
Amúgy elég egyértelmű...
"... megbizhato, lehet ra szamitani, jo csapadapa lenne"
Ez bőven elég egy hosszú házassághoz. Ha mellette szereted is, az extra, de ha nem, azzal is együtt lehet élni. Nem érdemes otthagyni.
Ha jobban megnézzük a több évtizede tartó házasságokat akkor láthatjuk, hogy ott is ez megy. Már nem szerelmes egyik fél sem a másikba (maximum mély szeretet van), mégis együtt vannak. Az már más kérdés hogy miért (gyerekek, vagyonközösség, hitelek, lakhatási problémák stb). Persze vannak jó házasságok is ahol sokáig van szerelem, és az változik át szeretetté.
Nem te lennél az egyedüli ember a földön aki úgy van párkapcsolatban/házasságban hogy nem szerelmes. Vannak akiknek csak ez jelenti a mélyszegénységből való kitörést (szegényebb országokban).
Azt már neked kell tudni, hogy te le tudnál e élni így egy életet, főleg ha erről a párod nem tud és hitegetve van, hogy szereted. Jobb ezeket a kérdéseket tisztázni egymás között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!