Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetseges a boldog elet, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetseges a boldog elet, ha csak a parom szeret engem, viszont en ot nem?

Figyelt kérdés

Szeretem de nem vagyok szerelmes, soha nem is voltam. Elvagyok vele, nincs vele bajom, jo embernek tartom.

O szerelmes, velem kepzeli el az eletet, en ugy erzem jo eletunk lenne egyutt,megbizhato, lehet ra szamitani, jo csapadapa lenne. Csak az a baj, hogy en nem szerelemmel szeretem ot es nem tudom lehetseges e igy a boldogsag. O boldog, de nem tudom sok sok ev mulva is jo lesz e igy.

2023. jan. 15. 12:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha ezt már most problémának érzed ez csak nőni fog.
2023. jan. 15. 12:27
 2/12 Noren1989 ***** válasza:
100%
Ő is tud erről, h te nem vagy belé szerelmes?
2023. jan. 15. 12:27
 3/12 anonim ***** válasza:
48%

Nem is a szerelemről van szó, egyszerűen csak úgy szereted mint emberr..

Amúgy elég egyértelmű...

2023. jan. 15. 12:28
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges több időt elvenned tőle, meg magadtól is.
2023. jan. 15. 12:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, de ha másba leszel szerelmes a kapcsolat alatt vagy félrelépsz, vagy szakítani fogsz úgyis, mert hogy jön harmadik az biztos.
2023. jan. 15. 12:37
 6/12 anonim ***** válasza:
40%

"... megbizhato, lehet ra szamitani, jo csapadapa lenne"

Ez bőven elég egy hosszú házassághoz. Ha mellette szereted is, az extra, de ha nem, azzal is együtt lehet élni. Nem érdemes otthagyni.

2023. jan. 15. 12:44
 7/12 anonim ***** válasza:
53%
6-nak igaza van, viszont te akármikor szerelmes lehetsz másba. Ha ő ezt tudja és elfogadja, akkor folytassátok.
2023. jan. 15. 12:53
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem tudok szerelmes lenni senkibe. 24 eves vagyok de soha nem voltam szerelmes senkibe, nem is akarok es nem is leszek.
2023. jan. 15. 13:02
 9/12 anonim ***** válasza:
70%

Ha jobban megnézzük a több évtizede tartó házasságokat akkor láthatjuk, hogy ott is ez megy. Már nem szerelmes egyik fél sem a másikba (maximum mély szeretet van), mégis együtt vannak. Az már más kérdés hogy miért (gyerekek, vagyonközösség, hitelek, lakhatási problémák stb). Persze vannak jó házasságok is ahol sokáig van szerelem, és az változik át szeretetté.

Nem te lennél az egyedüli ember a földön aki úgy van párkapcsolatban/házasságban hogy nem szerelmes. Vannak akiknek csak ez jelenti a mélyszegénységből való kitörést (szegényebb országokban).

Azt már neked kell tudni, hogy te le tudnál e élni így egy életet, főleg ha erről a párod nem tud és hitegetve van, hogy szereted. Jobb ezeket a kérdéseket tisztázni egymás között.

2023. jan. 15. 13:15
 10/12 anonim ***** válasza:
8, nem tudhatod. 24 éves vagy. Ha 50 éves lennél, azt mondanám, oké, hát akkor neked ez kimarad. De 24?? Még előtted van az élet. Nem, egyáltalán nem biztos, hogy boldog leszel így, ő meg kb tutira boldogtalan, mert soha nem kaphatja meg, amit akar, vagyis a szerelmedet. De persze, elvegetálni így is el lehet.
2023. jan. 15. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!