Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetseges a boldog elet, ha csak a parom szeret engem, viszont en ot nem?
Szeretem de nem vagyok szerelmes, soha nem is voltam. Elvagyok vele, nincs vele bajom, jo embernek tartom.
O szerelmes, velem kepzeli el az eletet, en ugy erzem jo eletunk lenne egyutt,megbizhato, lehet ra szamitani, jo csapadapa lenne. Csak az a baj, hogy en nem szerelemmel szeretem ot es nem tudom lehetseges e igy a boldogsag. O boldog, de nem tudom sok sok ev mulva is jo lesz e igy.
Kérdező ez óriási nagy önzőség és szemétség részedről, hogy hulyited azt a férfit, aki szeret téged.
Neked jól esne fordított esetben? Tuti, hogy nem.
Azért azt se felejtsd el, ne vedd szentírásnak, hogy te nem leszel szerelmes, mert lehetsz pont úgy, hogy a másik nem fog téged szeretni, mint te a párod és csak kihasznal.
Visszanyalhat a fagyi, úgyhogy szedd össze magad és szakíts vele.
Te légy egyedül ha képtelen vagy szeretni, de ne vedd el a parodtol az esélyt, hogy boldog legyen más valaki mellett csak azért, mert egyedül összefosnad magadat. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!