Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges, hogy nem jövök be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MNorbi99 kérdése:

Lehetséges, hogy nem jövök be egy csajnak de ha elég kitartó vagyok akkor belém szeret?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nagyon bejön, szerintem énse vagyok számára közömbös, viszont azt mondta nem szeretne kapcsolatot. Ekkor rákérdeztem hogy miért és akkor azt mondta hogy csalódás...

Ha türelmes leszek, kitartó akkor lehet esélyem nála?

2024. febr. 5. 11:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyesmi szerintem többnyire csak a béna romantikus filmekben működik. A valóságban pedig nagyon zavaró és visszatetszést keltől, hogyha valaki nem érti meg, hogy a NEM az azt jelenti, hogy NEM és ennek ellenére próbálkozik és számtalan alkalommal le kell rázni stb..

Én a helyedben békén hagynám az adott hölgyet.

2024. febr. 5. 12:24
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Én is mondtam ezt olyanak aki nem volt az esetem és barátzónába tettem. Nagyon rendes volt ezért nem akartam megbántani.

Viszont sokáig zargatott, addig nyomult (pedig mondtam hogy ne) amíg azt mondtam neki hogy menjen a picsába mert nem az esetem és ne írogasson.

2024. febr. 5. 12:24
 13/26 A kérdező kommentje:
Inkább hanyagolom, nemis írok rá sem. Majd ő jelentkezik ha akar, ha nem akkor meg így járt...
2024. febr. 5. 12:28
 14/26 A kérdező kommentje:

Amúgy külsőre nem annyira nagy szépség, ő mondta hogy nem valami népszerü a fiúknál, nekem is inkább a személyisége jön be, mintsem a külseje.

Nem csúnya, de átlag alatti egy kicsivel szerintem...

Viszont elvált az anyja meg az apja és ez nagyon megviseli ez látszik is rajta, ő vezeti a háztartást mert az apjával maradt, mellette dolgozik stb stb. Nekem ez jön be hogy kis szorgos, a külső már nem annyira fontos nálam (azért ne legyen igénytelen, meg 160 kiló persze).

2024. febr. 5. 12:40
 15/26 anonim ***** válasza:
14 - "kis szorgos" legyen a hangya. Így keresel párt?
2024. febr. 5. 13:08
 16/26 A kérdező kommentje:
Ne értsd félre, nem lett volna szándékomban kihasználni, csupán jobban eltudom képzelni a jövőmet egy ilyen nővel mint egy olyannal aki a tükör előtt mutogatja a csöcsét...
2024. febr. 5. 13:18
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem, csak nem akart a lelkedbe taposni. Ez tipikus lerázós szöveg.

35/N

2024. febr. 5. 14:05
 18/26 A kérdező kommentje:
Szerintem is.
2024. febr. 5. 14:11
 19/26 anonim ***** válasza:
17. Sajnos lehet . Viszont mivel a csalodas szora hagyatkozott elkepzelheto ,hogy bizonyitani kell neki. A lassu ismerkedes ilyenkor hatasosabb ha nem nyomulsz. A chatet ilyenkor bem eroltetnem mert az egy hamis kepet ad sok esetben. Ha van lehetoseg elo talalkozasokra akkor ott kellene csiholni a tuzet.
2024. febr. 5. 14:57
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy külsőre nem annyira nagy szépség, ő mondta hogy nem valami népszerü a fiúknál, nekem is inkább a személyisége jön be, mintsem a külseje."

Tehát még nem is az, hogy ez a csaj az álomnőd.

Akkor mi az istennek kilincselsz még nála?

Ha rajonganál érte, fülig szerelmesen kicsit nehezebb túltennin magad, azt még megérteném, de így?

Szerintem az lenne a minimum, hogy valaki olyan után menj, aki tényleg megmozgat. Nem az, aki neked "átlag alatti egy kicsivel".

Aztán ha összejöttök, mit mondassz neki? Áh nem, amúgy nem jössz be, csak kicsi az önbizalmam és te elég közepes vagy ahhoz, hogy ne érezzem magam megszeppenve"?

Ki akar veled nincs ló, jó a szamár is alapon együtt lenni? Pláne, ha már vissza is utasított?

2024. febr. 5. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!