Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire normális , hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális , hogy egy ideje tetszik nekem egy lany a munkahelyrol, akit nem erdeklek, és ez miatt "haragszom" rá?

Figyelt kérdés

Muszakvaltaskor látom, de nem koszonok neki, ha a távolból látom,akkor elfordulok hogy véletlenül se lássam. Úgymond idegesit a jelenléte. Nagyon bele vagyok zugva, külsőre tetszik nekem.

Próbáltam már vele beszélgetni de igyekezett szabadulni a szituaciobol, rövid válaszokat adott a kérdéseimre, ő nem kereste a tarsasagomat.

Mit tudnék tenni, hogy úgymond elfelejtsem,ha minden nap latom, de nem szeretnék emiatt felmondani?

2024. febr. 3. 18:55
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%
Menj el más munkahelyre.
2024. febr. 23. 14:10
 22/30 anonim ***** válasza:
72%

Nem normális!

Ő nem tehet arról, hogy nem vonzódik hozzád.

Törődj bele.

2024. márc. 3. 02:20
 23/30 anonim ***** válasza:
*emiatt haragszom rá és nem ez miatt
2024. márc. 17. 21:43
 24/30 anonim ***** válasza:
Nem normális. Haragszol azért, mert nem tetszel neki... sima ízlés miatt. Azért értelmes ember komoly és készakarva elkövetett dolog miatt haragszik másra.
2024. márc. 26. 14:15
 25/30 anonim ***** válasza:
Tudatosítsd magadban,hogy ő nem akar tőled semmit. Eleinte lehet,hogy nehéz lesz.
2024. ápr. 15. 00:31
 26/30 anonim ***** válasza:
82%

Ahjj ugyenezt csinaltam, ugyanebben a helyzetben voltam :D

En nem tudtam elfelejteni 9 honapig, aztan leszamoltam onnan es 1 het utan mar tul voltam rajta. Sokkal hamarabb tul lettem volna, ha hamarabb jovok el onnan. Nagyon mergezo helyzet volt meg a munkahely is az volt, en nagyon rosszul voltam mar mire oda jutottam hogy leszamolok.

2024. ápr. 15. 23:44
 27/30 anonim ***** válasza:
65%
A megsertodes gyengeseg. Ha kell valaki ,szerezd meg.
2024. ápr. 16. 00:51
 28/30 anonim ***** válasza:
Túl régóta vergődsz ezen, vagy 3 kérdést kiírtál erről. Figyelj, sajnos a csajnak nem jössz be. Nincs mit tenni, el kell fogadnod és továbblépni.
2024. máj. 1. 13:34
 29/30 anonim ***** válasza:
41%

Teljesen ugyanebben vagyok. 1 éve vágyodom egy ff után a munkahelyemen, de lepattintott minden téren.csak pár szót válaszol, meg bámulni szokott..

ennyi. most munkahelyet akarok váltani. bár szerencsére évi párszor találkozunk.de fájdalmat érzek szabályosan.lehet kamaszos és éretlen vagyok..

főleg az fáj elsősorban, hogy nem kaphattam lehetőséget megmutatni neki milyen vagyok, illetve nem derült ki milyen lenne együtt

lehet hogy csodálatos, az is lehet hogy nem..

a férfinek tapasztalni kell a nőt. az igazi oldalamat igy nem tudtam neki megmutatni.ez nagyon feszítő érzés.sajnos.de végülis nem mondtam el neki ezeket nyíltan.

2024. jún. 3. 21:26
 30/30 anonim ***** válasza:
29 én is voltam ilyenben, aztán összejött a velem egyszerre kezdő kolléganőmmel és rájöttem hogy eselyem se lenne ellene. Rohadt laza, festett hajú jófej csajszi, kicsit hippis. Azonnal odaköltözött a pasihoz meg a két kutyájához a szomszéd faluba és azóta házasok. Ez 4 éve történt, most a párommal nyaralok és szerencsére egyből túltettem magam rajta, bár csaj 1 évet dolgoztam ott. Tényleg összeillenek, az alapján amit az elején láttam belőlük.
2024. jún. 4. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!