Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor aludtál először a barátodnál?
Lassan 1 hónapja vagyunk együtt, néhányszor voltam nála, csak néhány órára. Eléggé zárkózott vagyok, tehát extra dolgokat nem csináltunk.
De az első alkalomkor, mikor voltam nála, rögtön megmutatta a szobáját és mondja, hogy ha itt aludnál nálunk, akkor nem biztos, hogy elférünk, max összebújva, de a nappaliban is aludhatunk, stb...
Kíváncsi vagyok, ti lányok mikor aludtatok először a fiúnál?
A jelenlegi páromnál sosem aludtam mindig ő aludt nálam és utána összeköltöztünk :D Ennek az volt az oka, hogy a lakótársainak volt egy macskája én meg nagyon allergiás vagyok rá.
De ha az első barátomat kérdezed hát az 4 hónap után volt, azt is titokban, mert apám féltette a szűzhártyámat és megtiltotta, hogy együtt aludjunk. Megjegyzem amikor ott aludtam nem feküdtem le vele. Az más kérdés, hogy orál volt sokkal hamarabb is, aztán amikor először lefeküdtünk nem aludtunk együtt, csak apám szerint a holdfényben áll csak a fallosz :D
Első randin.
Maximálisan tiszteletben tartotta a határaimat, a kérésemet, nem "nyúlt hozzám", nem próbált leteperni.
Igazából mázlim is volt, mert ennyi erővel bánthatott is volna.
De már 8 éve együtt élünk azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!