Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondtad először barátodnak/barátnődnek, hogy "szeretlek"?
Figyelt kérdés
Hány nap, hét, vagy hónap után? :)2010. júl. 14. 20:32
1/12 anonim válasza:
Miután megismertem, 2hónapra rá kb.:$
Kölcsönös volt, és még mindig.*.*
2/12 Seraph válasza:
Ez nem idő kérdése. Akkor, és csakis akkor mondd, ha igaz. Tudni fogod, mikor már így lesz és akkor majd mondhatod neki. Fölöslegesen ne dobálózz ilyen szavakkal, légy magadban biztos.
3/12 anonim válasza:
Első vagyok.
Illetve akkor még nem jöttünk össze, csak így éreztünk egymás iránt.*
4/12 anonim válasza:
1óra alatt discoba.. Utána kimentünk és értette a dolgát :D:D Utána kiszerettem belőle és szakítottunk még aznap :O
5/12 anonim válasza:
'asszem, úgy 3 hét után mondta ő, és én is viszont :)
L/17
6/12 anonim válasza:
Kb 2 hét ismertség után, mikor még nem jártunk- utána jöttünk össze. Akkor is őszinte volt, mert kb első látásra szerelem volt, és azóta is - 2,5 éve- együtt vagyunk és csak erősödött az érzés :) 19/L (+21/F)
8/12 anonim válasza:
Vicces mi még a járás előtt hamarabb :)
9/12 anonim válasza:
Mi chaten ismerkedtünk meg, csak képen láttuk egymást, még nem találkoztunk, de már akkor szerettem.. egyszer épp veszekdtünk, kérdezte, hogy akkor mink jövök fel hozzá mindig chatre? erre én: mert szeretlek... és nagyon meglepődött, mert nem számitott rá, hogy ezt mondom. :) azóta is együtt vagyunk:) 3 és fél éve :)
10/12 anonim válasza:
Első találkozáskor, mert 1 éve ismertem az internetről. Azóta tart^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!