Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Múlt már el a szerelem nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Múlt már el a szerelem nálatok mert zavart hogy a szerelmed annyira különbözik tőled?

Figyelt kérdés
Nincs veszekedés, csak zavar hogy tök más a gondolkodása, hozzáállása, szeretetnyelve, szokásai, családi háttér stb. És nekem az évek múltán ez kioltotta a szerelmet mert úgy érzem nem tudunk együtt fejlődni.

2024. jan. 31. 09:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez pont elég ok, igen.

De amúgy mondasz példát, hogy miben különböztök nagyon?

2024. jan. 31. 09:11
 2/5 anonim ***** válasza:

(Az én párom extrovertált míg én introvertrált vagyok. Én amolyan hívő vagyok ő ateista.

Mégis szeretjük egymást pedig tényleg ellentétek vagyunk.

Viszont vannak közös céljaink, közös pontjaink is és nem erőltettünk semmit. Persze viták előfordulnak, de hasonló személyiségű emberek között is vannak szintén.)

Ha nem szereted akkor szakíts vele és légy boldog mással ugyanúgy mint ő.

2024. jan. 31. 09:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az ember lakva ismeri a másikat, teljesen természetes, hogy amikor 7/24 össze vagy zárva valakivel akkor szembesülsz azzal, hogy más értékrend szerint éltek. Aki még tapasztalatlan az megpróbálja megváltoztatni a partnerét hátha csiszolódik, hátha belátja, hogy neki van igaza, de ez ritkán szokott működni.

45F

2024. jan. 31. 09:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Pont így ért véget a kapcsolatom. Interneten ismerkedtünk és 300km választott el ezért csak lassan derültek ki a problémák. Teljesen kiábrándultam.
2024. jan. 31. 11:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja
2024. febr. 2. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!