Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet valakivel úgy kialakítani kapcsolatot, ha a két fél nagyon különbözik?
Ha két fél nagyon különbözik, de még is kiegészíti egymást, akkor miért ne?
Néhány egyszerű példa:
Én például szellemi munkát végzek, párom fizikait, én szeretek olvasni, ő utál, én hirtelen haragú vagyok, ő sokkal nyugodtabb típusú, ő szeret politizálni én nem...
Sok dolgokban nagyon különbözünk, de a fontos dolgokban, mint a jövőbeni terveink,a gyerekvállalás kérdésében, és anyagi kérdésekben egyet értünk. Jól működik közöttünk a kommunikáció és az ágyban is jól megértjük egymást.
Szerintem egy kapcsolat/házasság a szerelmen kívül a jó kommunikáción alapszik és, hogy mennyire passzolnak az ágyban :)
Ha nem vagytok mindketten kellőképpen érdekeltek a másikban, akkor nincs értelme.
Mi is nagyon mások vagyunk a barátommal, én szinte minden este eljárok, találkozok valakivel, ő pedig imád hazaérni és csak pihenni, csendesen.
Engem érdekel a divat, az öltözködés, őt semennyire. Én utálok sötétben lenni, ő csak úgy van kényelmesen.
Szóval sok mindenben mások vagyunk, de hosszú távon mégis sokkal jobban megvagyok vele, mint egy hozzám hasonló, szeleburdi valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!