Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kétszer is lefekuttel vele? H...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétszer is lefekuttel vele? Hogyan felejcsel el?

Figyelt kérdés

Van egy srác akit gyerek korom óta ismerek, nem vagyunk barátok csak köszönő viszonyban voltunk, 6 hónapja lefekuttem vele kétszer, utanna eltűnt nem volt hajlandó megbeszelni a dolgot.

Tisztában volt vele hogy menyire bejon nekem amit ő maga ki is mondott , azóta nem tudok a szemébe nézni. Nem bántam meg az egészet (megjegyzem soha nem volt egyejszakas kalandom), viszont mikor látom a szívem a torkomban dobog, ami még rosszabb hogy 3 hónapja van barátnője. Mit tegyek hogy elfelejtsem és túl tegyem magam rajta, mert nem tudok más fiúkra nézni mindig ő jut az eszembe. Nem tudom hogy mi a rosszabb hogy nem volt hajlandó megbeszelni ezt az egészet vagy az hogy olyan könnyen oddadtam magam neki.

Amit nem értek hogy hogy lehet érzelmek nélkül lefekudni valakivel és utanna így eltunni, pláne egy ismerőssel mert akarva akaratlanul is osszefutunk mert egy helyt élünk.

2024. jan. 29. 11:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
34%
Mist vagy szexelgetsz vele vagy nem . Nem kell ebbe a sértődest meg mindent belelovallni.
2024. jan. 29. 12:10
 12/18 A kérdező kommentje:
Roszul érzem magam mert olyan naiv voltam
2024. jan. 29. 12:10
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó volt, örülj neki, majd legközelebb - mással nem leszel naív.
2024. jan. 29. 12:34
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
A hibáinkból tanulunk. Sokan beleesnek ebbe a hibába. Fel a fejjel és kész. Keress valakit.
2024. jan. 29. 12:47
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Azert nem akarja megbeszelni, mert o szexelni akart, de azt is csak akkor, es semmi mast. Es oke, hogy suttyo, de nyomasztja, hogy vegighallgassa, hogy miert rossz neked es tett rosszat. Csak ennyit akart, megvolt, es sz@rul erzi magat veled szemben, biztos, hogy meg neki is van buntudata, de igy rendezi el.

Nokent tudom, hogy ha valami rossz, igy is ugy is megvan a szenvedes, es kicsit sem jobb egy becsuletes jo beszelgetes, mikor megtudod, hogy aranyos, helyes, okos lany vagy, szep is, de o nem akar.

2024. jan. 29. 12:50
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha annyira jó volt, meg úgy odavagy érte, akkor fogd fel úgy, hogy de jó hogy ez a két alkalom is volt.

Én is ezt csináltam mikor a nagy szerelmemmel csak egy hétvége jutott. Bár ő sose ámított mással. Örültem hogy legalább ennyi volt.

2024. jan. 29. 15:07
 17/18 A kérdező kommentje:
Örülök neki és nem bántam meg de egyben nagyon hiányzik.
2024. jan. 29. 15:39
 18/18 anonim ***** válasza:
76%
A magyart kellene inkább gyakorolni
2024. jan. 29. 16:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!