Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kétszer is lefekuttel vele? H...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétszer is lefekuttel vele? Hogyan felejcsel el?

Figyelt kérdés

Van egy srác akit gyerek korom óta ismerek, nem vagyunk barátok csak köszönő viszonyban voltunk, 6 hónapja lefekuttem vele kétszer, utanna eltűnt nem volt hajlandó megbeszelni a dolgot.

Tisztában volt vele hogy menyire bejon nekem amit ő maga ki is mondott , azóta nem tudok a szemébe nézni. Nem bántam meg az egészet (megjegyzem soha nem volt egyejszakas kalandom), viszont mikor látom a szívem a torkomban dobog, ami még rosszabb hogy 3 hónapja van barátnője. Mit tegyek hogy elfelejtsem és túl tegyem magam rajta, mert nem tudok más fiúkra nézni mindig ő jut az eszembe. Nem tudom hogy mi a rosszabb hogy nem volt hajlandó megbeszelni ezt az egészet vagy az hogy olyan könnyen oddadtam magam neki.

Amit nem értek hogy hogy lehet érzelmek nélkül lefekudni valakivel és utanna így eltunni, pláne egy ismerőssel mert akarva akaratlanul is osszefutunk mert egy helyt élünk.

2024. jan. 29. 11:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
33%

Normálisan lehet erzelmrk nélkül szexelni és aztán még egy szót se váltani.

De basszuskulcs barátnője van. Minek szexeltél vele akkor? Nem fogja érted elhagyni.

Most jó neked, hogy megrakott és figyelembe se vesz? Miért nem lehetett levegőnek nézni őt ha egyszer párja van? Miért vagytok mindketten csúszómászó giliszták?

2024. jan. 29. 11:46
 2/18 A kérdező kommentje:
6 hónapja történt az egész, a kiscsajal 3 hónapja vannak együtt, akkor szingli volt
2024. jan. 29. 11:49
 3/18 anonim ***** válasza:
84%
Úgy, hogy neki csak egy tárgy voltál, amit használt. Nem vitt bele semmilyen érzelmet. Valószínűleg nem érdekli az egész. Sok ilyen ember van.Ha annyira ismernéd, ezt tudnod kellett volna róla, mivel nem csak veled volt ilyen. Aki így viselkedik az sok nővel teszi meg nem csak eggyel.
2024. jan. 29. 11:49
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Jah, bocsi félreolvastam. Hát csak szexre kellettél, ennyi. Lépj túl rajta, a másik csaj ezek szerint nem csak szexre kell neki.
2024. jan. 29. 11:52
 5/18 A kérdező kommentje:
Igen de jobb lett volna egy idegennel ezt tennie nem egy ismerőssel, főleg hogy tudta menyire bejon nekem.
2024. jan. 29. 11:53
 6/18 A kérdező kommentje:
4/5 ja a másik csak bisztos jobb elsőre mert kinézetre hagy kívánni valót maga utan
2024. jan. 29. 11:54
 7/18 anonim ***** válasza:
26%
A pasiknak az ürítés kb mint a pisilés. Nincs jekentősége a szexnek mint a nőknél.
 8/18 A kérdező kommentje:
Bisztos jobb belsőre *
 9/18 A kérdező kommentje:
7/8 oké értem és még én érzem roszul magam hogy nem merek a szemébe nézni, o meg végig vizsgál tetőtől talpig annak ellenére hogy most barátnője van
2024. jan. 29. 11:56
 10/18 anonim ***** válasza:
85%
Te miért érzed rosszul magad? Nézz a szemébe, hadd lássa, kit veszített, aztán menj a dolgodra.
2024. jan. 29. 12:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!