Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az gond, ha már nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gond, ha már nem tudok komolyan venni, csak nálam legalább 8-10 évvel idősebb férfiakat?

Figyelt kérdés

Mindig is tiltakoztam ilyen korkülönbség ellen, de úgy alakult, hogy megismertem valakit aki 10 évvel idősebb volt és azóta igazából semmi ingerenciám nincs arra, hogy velem egy időssel szóba álljak, ismerkedjek vagy aki csak pár évvel idősebb. 1.) nem tudom komolyan venni őket, 2.) nem is komolyan vehetőek, 3.) arra az esetre, ha valaki írni fogja, hogy nem kor függvénye - még ha nem is teljesen komolyan vehető egy idősebb vagy nem minden esetben, az is jobb eset mintha fiatal is és reménytelen is.

Háttérsztori: most rámírt valaki, aki nem hogy csak pár évvel idősebb nálam, nem is egy idős hanem egy évvel még fiatalabb is (ami a halálom is kizáró ok volt egesz életemben) csak sajnos bejön valamilyen szinten és mutat pár jelet arra, hogy jó alapanyag arra, hogy egy érettebb férfi legyen, de erre is nagyobb esélyt kb 10 év múlva látok nála… nekem semmi kedvem végigvezetni egy fiút a férfivé válás útján :))

2024. jan. 26. 20:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

10 év nem sok.

Neked kell dönteni.

2024. jan. 26. 21:15
 12/18 anonim ***** válasza:
64%
A pasinak biztos nem gond. Ellenben egy pszichologussal megbeszelhetned, hogy mibol fakad ez a komolysag utani vagy, ami minden mast hatterbe szorit. Gyanitom lesz benne csaladi minta boven.
2024. jan. 26. 21:37
 13/18 anonim ***** válasza:
10%
Idősebbel jobban jársz.
2024. jan. 26. 23:15
 14/18 anonim ***** válasza:
18%
napi apa komplexusos kérdés
2024. jan. 27. 03:39
 15/18 anonim ***** válasza:
75%
Majd eljön az az idő is, amikor a 10 évvel fiatalabbak fognak tetszeni.
2024. jan. 27. 06:45
 16/18 anonim ***** válasza:
64%
10 év azért még nem apa komplexus
2024. jan. 27. 10:14
 17/18 anonim ***** válasza:
84%

#8 "Viszont hogy lúzer-e vagy sem, azt csak egy szintén harmincas nő tudná megmondani, aki már tudja, hogy milyennek kell lennie egy harmincas férfinak. Lehet olyna férfiaktól vagy elájulva akiket a kortársai"

Szerintem ez egy baromság.Én 28 éves vagyok, és egy csomó nálam jóval idősebb férfit egy lúzernek tartok, akiket nálam idősebb nők nem.Sőt, még el is vannak nekik ájulva, közben meg egy nagy 0.

2024. jan. 27. 15:08
 18/18 A kérdező kommentje:
8. Most leírtad a relativitáselméletet. Szerintem senkit nem érdekel (engem legalábbis) hogy más vele egy idős nő mit gondol róla. De most komolyan, ez miért releváns? Az a lényeg, hogy én milyennek tartom, én hogyan látom őt... mindenkinek más a fontos egy személyben és más miatt tartja "lúzernek" vagy éppen nem lúzernek. Lehet, hogy én meg a vele egy idős nőt tartom egy kivénhedt, megkeseredett rágós tyúknak, aki az ő korában már mindenkit lúzernek lát.. és az sem érdekel senkit. Na ennyit erről :)
2024. jan. 28. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!