Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan akadályozzam meg, hogy a másik csaj elszedje a
kiszemeltemet?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm mutatott be a párja egyik haverjának, Gyurinak. Első pillanattól nagyon tetszett. Próbáltam vele minél többet beszélgetni és facebookon is írtam neki. Úgy gondoltam, hogy előbb-utóbb lesz rá esély, hogy randizzunk.
A barátnőm pár napja elmondta a párjától tudja, hogy Gyuri összefutott egy régi csaj ismerősével (egy faluban lakunk mind). Pár nap múlva már kettesben kávézgattak. Gyuri egy aranyos, kedves de félénk férfi, szerintem inkább a csaj nyomult rá. Tegnap írtam Gyurinak, próbáltam utalgatni hogy elmegyünk-e valahova csak ketten de azt írta, kedvel engem de mint barátot és nem szeretné ha feleslegesen reménykednék.
Én viszont úgy gondolom hogy ha a csaj nem jelenik meg és nyomulnak Gyurira akkor talán lett volna valami ebből.
Ti mit tennétek a helyemben, hogy helyretegyem a dolgokat?
#9 Gyurinak van saját személyisége és akarata, amit te nem befolyásolhatsz. Ha úgy dönt, hogy ő egy lámpaoszloppal jön össze, akkor ha fejreállsz is így fog tenni.
2024. jan. 26. 13:55
12/23 anonim válasza:
Gyurinak van elég esze, sose fog egy ilyen rosszindulatú hányadékkal összeállni, mint amilyen te vagy :)
2024. jan. 26. 14:12
13/23 anonim válasza:
Szívem, tanuld meg, hogy busz és pasi után nem futunk. Mindig jön a következő.
Ez az egész a leírásod alapján az elejétől fogva baromi izzadság szagú. Ha egy pasira ennyit kell nyomulni csak hogy talán esetleg majd valamikor a jövőben, ha úgy alakul lehet esély rá, hogy randizzatok, akkor az azt jelenti, hogy teljesen esélytelen, hogy valaha randizzatok, mert nem jössz be neki. A barátnőd persze hogy azt mondja amit hallani akarsz, amitől jobban érezheted magad, mert a barátnőd. Engedd ezt el.
2024. jan. 26. 14:59
14/23 A kérdező kommentje:
Ennyi elég is egy férfinak? Elég cicababának kinézni és már rohan utána? Ha rá is nyomul a csaj, hosszútávon nem biztos hogy elég lesz egy ilyen férfinak. Ő tényleg egy normális értékrendű férfi, nem véletlenül tett rám ilyen benyomást. Lehet túl soknak tűnök de attól tartok nem fogok senkit se találni aki csak kicsit is felér hozzá. De nem is szeretnék..
2024. jan. 26. 16:00
15/23 anonim válasza:
14# igen, egy vonzó nő vonzóbb, mint egy nem vonzó. Am meg attól még, hogy valaki csinos/szexi rengeteg pozitív értéke lehet emellett, és általában van is, ezt Gyuri dolga eldönteni, hogy ki tetszik neki. De ha valamiért nem jönnek össze a másik lánnyal, veled akkor sem fog, mert nem tetszel neki, inkább lesz egyedül, mint veled. A hülye szöveg meg az értékrenddel és a belsővel nem kellene, te sem nyomulnál Gyurira, ha hatvanéves, százkilós, egérfülű, fogatlan rotty lenne.
2024. jan. 26. 16:18
16/23 anonim válasza:
#14 "Egyik barátnőm mutatott be a párja egyik haverjának, Gyurinak. Első pillanattól nagyon tetszett." - ennyi elég is egy nőnek? Elég jópasinak kinézni, és már rohansz utána?
2024. jan. 26. 16:22
17/23 anonim válasza:
Hogy az a csaj hosszútávon elég lesz-e a csávónak, azt majd az idő megmondja. De ez teljesen mindegy és tőled teljesen független. Te rövid távon sem vagy "elég" neki párkapcsolat szempontjából, mert láthatóan nem vonzódik hozzád. Ha pedig nincs meg a fizikai vonzalom, akkor nem lesz párkapcsolat. A csávó nagyon gerinces, egyenesen megmondta neked, hogy csak barátság lehet köztetek. Vannak bőven seggfejek, akik simán hagynák, hogy loholj utánuk és nyal nekik, mert jót tesz az egójuknak.
2024. jan. 26. 16:27
18/23 A kérdező kommentje:
#16: "Elég jópasinak kinézni, és már rohansz utána?"
Itt nem csak a külsőről van szó, mindenestül szimpatikus. Meg ő nem az a tipikus kigyúrt macsó pasi, hanem olyan aranyos, kedves mosolyú. Jólelkű, túl jó ahhoz a csajhoz.
2024. jan. 26. 16:33
19/23 anonim válasza:
Nem is ismered igazán a csajt, csak irigy vagy és féltékeny. Gyurinak ő tetszik, és nem te. Pont.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!