Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan akadályozzam meg, hogy a másik csaj elszedje a kiszemeltemet?
Egyik barátnőm mutatott be a párja egyik haverjának, Gyurinak. Első pillanattól nagyon tetszett. Próbáltam vele minél többet beszélgetni és facebookon is írtam neki. Úgy gondoltam, hogy előbb-utóbb lesz rá esély, hogy randizzunk.
A barátnőm pár napja elmondta a párjától tudja, hogy Gyuri összefutott egy régi csaj ismerősével (egy faluban lakunk mind). Pár nap múlva már kettesben kávézgattak. Gyuri egy aranyos, kedves de félénk férfi, szerintem inkább a csaj nyomult rá. Tegnap írtam Gyurinak, próbáltam utalgatni hogy elmegyünk-e valahova csak ketten de azt írta, kedvel engem de mint barátot és nem szeretné ha feleslegesen reménykednék.
Én viszont úgy gondolom hogy ha a csaj nem jelenik meg és nyomulnak Gyurira akkor talán lett volna valami ebből.
Ti mit tennétek a helyemben, hogy helyretegyem a dolgokat?
26N
Te ne gondolj semmit “úgy”!
Világosan megírta, hogy hagyd békén, nem kellesz neki mint nő.
Azért, mert nem érdekelted öt, nem biztos, hogy félénk.
Neki ő kell, nem te.
Fogadd el és lépj tovább.
Ellenszenves a nyomulásod.
Gyuri
Gyuri nem egy trófea, akit a leggyorsabban futó versenyző megkap.
Vannak preferenciái, elvárásai, és a másik nővel bizony nagyobb ismeretsége is.
Plusz az se biztos, hogy egyáltalán kaptál volna esélyt, ha a csaj mondjuk nem is létezne. Simán lehet, hogy csak barátságból dumált veled.
A helyedben keresnék valami hobbit. Jelezted Gyurinak a szándékodat, te már megtettél mindent. Ő szólt is neked finoman, hogy nem érez irántad semmi többet, mint barátság.
Ilyen az élet, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!