Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ha a parom kapcsolat elejen igy hiv szerelmes lehet mar belem? Kisszivem,kicsim,szivi
Lekezelő, sértő stílus, kb. kocsmai tahó férfiak meg zugivó alkoholista nők sajátja ez a "kisszivemezés" és minimálisan sem jelent jót!
(Hasonlóan jó még az "aranytestvérem", de az cigoid jellemző)
Első örülnél ha bárki így hívna téged :D
Én pl nem becéztem senkit amíg nem voltam szerelmes. De engem hívott az exem nyuszinak igazából már a második randitól kezdve és kiderült a kapcsolat végén, hogy sosem szeretett :D
3.
Nem, nem örülnék. Ha esetleg "viccesen" arra célzol, hogy nincs kapcsolatom, akkor csak mondom, hogy amikor volt/lesz, akkor sem tűröm el a megalázó gúnynevek használatát. De értelmes emberek nem is csinálnak ilyet, ez ilyen "postás, rendőr, vasutas" jellegű prosztóság.
7.
De, szóltak, csak normális stílusban. Mondjuk ezt valószínűleg úgysem érted. (Nem is várható el tőled ilyen "nehéz feladat")
9.
Ezt te most tényleg beszólásnak szántad? Köszönöm, rég nevettem ilyen jóízűt 🤪
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!