Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet ezt rendezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezt rendezni magamban?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy anyukával aki kegyetlen nehéz sorsban él. Ütötték verték megalázták gyerekkorában és felnőttként is. A jelenlegi kapcsolatában is ez zajlott. Megszerettem őt és állítása szerint ő is engem. Belém táplálta a reményt. Mutatott egy illúziót. Állítása szerint mindent megkapott tőlem először érezte hogy fontos valakinek és megélte azt mellettem hogy nő. Aztán hidegzuhanyként jött a hír hogy visszamegy az exéhez mert azt mondta neki hogy szereti. Közben nap mint nap szanaszét verte eddig. Megalázta. Az önbecsülését tönkre tette. És mégis visszament hozzá mert nem közömbös neki a férfi.... Engem eldobott holott napokkal ezelőtt sok mindent terveztünk a jövőre nézve. Nagyon fájdalmas érzés. Én mindent megtettem ezért a kapcsolatért. Sosem bántottam. Úgy bántam vele mint ahogy egy igazi nővel kell. Mégis ezt érdemeltem. Hogyan lehet ezt helyre tenni magamban?
2024. jan. 24. 17:50
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül az egodat siratod ha valakiben csalódsz és mindaz amit ígért meg elhitetett kamu
2024. jan. 25. 09:37
 22/33 anonim ***** válasza:

Attól hogy te azt mondod hogy kamu nem biztos hogy tényleg az.

Vėleményen szerint jobb is hogy leoffolt ahogy jelenleg beszélsz róla, sőt abból kiindulva hogy annak ellenére hogy beteg te azt élvezed (az nyugtat meg) hogy azt mondják róla hogy meg is érdemli meg hogy hülye és stb ...

2024. jan. 25. 11:21
 23/33 A kérdező kommentje:
Én ezt sohasem mondtam
2024. jan. 25. 11:38
 24/33 anonim ***** válasza:
0%

Csak olvasd vissza.

Ja és de az egód sírtadod mert kérdést csinálsz és megnyugvás neked az hogy őt szarnak állítják be miközben egész életében csak a szart kapta és lehet tényleg csak megijedt tőled. Egy beteg emberről beszélünk akit valószínűleg te is úgy kiosztottál mint a szart ha nekünk így állítod be. Arról persze nem írsz te mit hibázhattál el a dologban mert lehet van olyan. Nem csak arról hogy ő mindent bekamuzott neked (SZERINTED) és hogy okos volt de miután kioffolt már hülye...

Nagyon jellemtelen ez a viselkedés már bocs.

2024. jan. 25. 12:18
 25/33 A kérdező kommentje:
Olyanokat állítasz amit sosem írtam. És nem nem osztottam ki. Valószínűleg neked is van valami sztorid ami ezt a reakciót váltja ki belőled amiről én nem tehetek. A kérdésem nem arra volt kihegyezve hogy fel legyen ő koncolva hanem hogy én hogyan rendezzem ezt magamban. Sehol sem írtam hogy nyilazzuk őt le amiért így bánt velem
2024. jan. 25. 13:03
 26/33 anonim ***** válasza:
Én lennék az a nő. Azért szakítottam mert egy életképtelen lusta lúzer vagy. Semmit nem hazudtam amúgy csak mikor kezdett leesni te is milyen mérgező ember inkább megszakítottam a kapcsolatot.
2024. jan. 25. 18:40
 27/33 A kérdező kommentje:
26. Jó vicc 😄
2024. jan. 25. 19:34
 28/33 anonim ***** válasza:
Nem vicceltem.
2024. jan. 25. 20:08
 29/33 A kérdező kommentje:
Akkor írd meg privátban hogy hívnak
2024. jan. 25. 21:45
 30/33 anonim ***** válasza:
Nem bizonyítgatok semmit egy lúzernek. Szerinted nem ismerek magamra azt hiszed hülye vagyok amikor full az én sztorim írtad le? Elmebeteg.
2024. jan. 26. 08:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!