Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet ezt rendezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezt rendezni magamban?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy anyukával aki kegyetlen nehéz sorsban él. Ütötték verték megalázták gyerekkorában és felnőttként is. A jelenlegi kapcsolatában is ez zajlott. Megszerettem őt és állítása szerint ő is engem. Belém táplálta a reményt. Mutatott egy illúziót. Állítása szerint mindent megkapott tőlem először érezte hogy fontos valakinek és megélte azt mellettem hogy nő. Aztán hidegzuhanyként jött a hír hogy visszamegy az exéhez mert azt mondta neki hogy szereti. Közben nap mint nap szanaszét verte eddig. Megalázta. Az önbecsülését tönkre tette. És mégis visszament hozzá mert nem közömbös neki a férfi.... Engem eldobott holott napokkal ezelőtt sok mindent terveztünk a jövőre nézve. Nagyon fájdalmas érzés. Én mindent megtettem ezért a kapcsolatért. Sosem bántottam. Úgy bántam vele mint ahogy egy igazi nővel kell. Mégis ezt érdemeltem. Hogyan lehet ezt helyre tenni magamban?
2024. jan. 24. 17:50
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

9#. Egy valamit tudok a sok dolog közül egyél nem lehet felvenni a harcot. A hülyeséggel....

10# igen ezt mondta hogy nincs hozzászokva az ilyen bánásmódhoz

2024. jan. 24. 20:49
 12/33 anonim ***** válasza:
Egyáltalán miért kezdesz ismerkedni egy ilyen nővel? Amit itt leírtál az mind akkora redflag, mint a föld és hold közötti távolság.
2024. jan. 24. 21:56
 13/33 A kérdező kommentje:
Mert azt gondoltam hogy épebb ennél. Elég intelligens és értelmes volt. Valószínűleg ez is része volt hogy beetessen
2024. jan. 24. 22:02
 14/33 anonim ***** válasza:

Mégis miből gondoltad, hogy épebb? Abból, hogy egész gyerekkorában verték és megalázták? Szerinted ennek semmi hatása nem lesz az ember felnőttkori gondolkodására és a döntéshozására?

Pro tip: Csak azért, mert valaki nő és az érdeklődés legkisebb jelét mutatja (ami a kérdés alapján ritka lehet számodra), nem kell (megpróbálni) megmenteni és elviselni a katasztrofális defektjeit, amit ilyen háttérrel hordoz magával. Fontos a kompromisszumkészség, de csak értelmes keretek között.

Nem mondom, hogy követendő példa lennék, viszont én úgy gondolkodok erről, hogy gyerekes nővel soha nem kezdtem volna amíg ismerkedtem és mindig úgy voltam vele, hogy ha én szeretnék gyereket és még olyan korban vagyok, ahol nincsen a korombeliek többségének saját gyereke, akkor felesleges ilyenekkel kezdeni. De ha már olyan korban lettem volna, akkor is erősen elgondolkodtam volna saját gyerek nélkül, hogy a hátam közepére sem kívánnám más gyerekét.

2024. jan. 25. 06:41
 15/33 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes hogy itt mindenki a nőt szídja. Szerintem meg pont a te hibád. A barátnőm mesélte pont egyik nap hogy megismert innen valakit minden fasza volt erre az első szexnél kiderült hogy apasi arra sem képes hogy megmozduljon csak elvár. Ott már elgondolkozott a szakításon ( ő is exel él a gyereke miatt) sőt akkora trauma volt neki hogy innentől csak olyan jár akivel erős kompromisszum a kinézet de még a szexben is iszonyú hogy inkább elgondolozott azon, hogy visszamegy a volt párjához. Persze végül nem ment de a pasit se bánta meg ahogy beszélt vele mikor korrekt módon szakított. Véleménye szerint egy fasz ugyan úgy mint az exe. És inkább megrohad egyedül mint céltalan lusta megmozdulni nem képes emberek mellett akik csak lefekszenek hát jó szexejünk gyere rám meg egész nap döglenek az egyetlen amiért felállnak az a kaja.
2024. jan. 25. 07:56
 16/33 A kérdező kommentje:
15#. És ebben a történetben amit leírtàl hol szerepelek én? Mi ebben az én hibám?
2024. jan. 25. 09:06
 17/33 anonim ***** válasza:
0%
Ez a baj hogy nem érted. Lehet te is ilyen voltál mint az a faszi.
2024. jan. 25. 09:07
 18/33 A kérdező kommentje:
Jaaa értem. Feltevésekre alapozod a bűnösségem. Ha a barátnőd pasija ilyen volt akkor valószínűleg én is....
2024. jan. 25. 09:18
 19/33 A kérdező kommentje:
Gondolom kövér férfit fogott ki aki lusta volt mozogni
2024. jan. 25. 09:20
 20/33 anonim ***** válasza:
58%
Nem beetetett, hanem mentálisan nem egészséges, súlyos gondjai vannak. Ráadásul mostantól veszélyben is van, mert agyonverhetik. De fura, hogy te a kis egódat siratod..
2024. jan. 25. 09:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!