Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelentenek férfitól az alábbi jelek?
Nem ismerjük egymást, de sokszor összenézünk a folyosón, vagy a liftre várva.
Olyan eset is megtörtént többször, hogy az utcán előttem ment, tudta, hogy mögötte vagyok és hátranézett rám.
Amikor összenézünk gyakran igazgatja a karóráját, vagy a ruháját.
Liftben direkt mellém áll.
Elég egyértelmű jeleit mutatja, hogy tetszem neki. Van egy kis korkülönbség közöttünk azért.
Miért nem lép? Tényleg abszolút még soha nem beszéltünk sajnos és nincs közös ismerősünk.
Mit tanácsoltok?
"Miért nem lép?"
Mert nem tetszel neki csak azt hiszed.
Kezdetnek egy köszönés, egy kis small talk is megteszi, hidd el, csak be kell indítani egy beszélgetést!
Én pl. ki nem állhatom a small talk-ot, mert szűkszavú vagyok és szeretem ha haladhatok a dolgomra, de ha egy nő tetszene nekem és naponta látnám, tuti elkezdenék érdeklődni, mert miért is ne?
Mi férfiak sem zárkóznak ám el mindig a csevegéstől, csak ehhez kell egy kis löket!
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!