Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelentenek férfitól az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelentenek férfitól az alábbi jelek?

Figyelt kérdés

Nem ismerjük egymást, de sokszor összenézünk a folyosón, vagy a liftre várva.

Olyan eset is megtörtént többször, hogy az utcán előttem ment, tudta, hogy mögötte vagyok és hátranézett rám.

Amikor összenézünk gyakran igazgatja a karóráját, vagy a ruháját.

Liftben direkt mellém áll.

Elég egyértelmű jeleit mutatja, hogy tetszem neki. Van egy kis korkülönbség közöttünk azért.

Miért nem lép? Tényleg abszolút még soha nem beszéltünk sajnos és nincs közös ismerősünk.

Mit tanácsoltok?

2024. jan. 20. 17:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"Miért nem lép?"

Mert nem tetszel neki csak azt hiszed.

2024. febr. 2. 11:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A Liftet ellenőrizte valaki? Karban szokták tartani? Mikor volt utoljára ott átfogó vizsgálat?
2024. febr. 14. 07:17
 13/16 Anton Chigurh ***** válasza:
10%

Kezdetnek egy köszönés, egy kis small talk is megteszi, hidd el, csak be kell indítani egy beszélgetést!

Én pl. ki nem állhatom a small talk-ot, mert szűkszavú vagyok és szeretem ha haladhatok a dolgomra, de ha egy nő tetszene nekem és naponta látnám, tuti elkezdenék érdeklődni, mert miért is ne?

Mi férfiak sem zárkóznak ám el mindig a csevegéstől, csak ehhez kell egy kis löket!

Hajrá!

2024. febr. 14. 09:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Valami ontelt kis bzi a csavo.. nem te erdekled csak teszi magat.
2024. febr. 14. 23:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Párszor rád nézett és igazgatta a karóráját. Sínen vagytok!
2024. febr. 24. 10:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Egónövelésre használ téged, látja, hogy tetszik neked és abból nyer magabiztosságot más nőkhöz.
2024. febr. 24. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!