Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg akkora tragédia, amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg akkora tragédia, amit tettem?

Figyelt kérdés

25/l

Mindig is nagyon vékony voltam és jó alakom volt, heti 4-5x edzek. Pár éve összejöttem életem szerelmével, aki történetesen a kicsit husisabb lányokat szereti. Nem kezdtem el nagyon elhízni, de kicsit jobban elengedtem magam. Ugyanúgy edzek, de már nem utasítok vissza egy sütit, és amikor kimegyünk a kollégákkal ebédelni, akkor néha kicsit kalóriadúsabb ételeket választottam, de ennyi. 2-3 év elteltével ez azt eredményezte, hogy a 170 centimhez 54 kiló helyett 68 vagyok, amit tartok. Ugyanúgy jó alakom van, sportolok, csak mindenhol puhább vagyok, van egy kis poci, és kész, itt a történet vége. Mindenki azt mondogatja, hogy jajj, kár értem, meg milyen rossz emberrel vagyok együtt, miközben nem is ő kért erre. Én nyugodtan eszek, egészséges vagyok, ő állandóan be van gerjedve rám, a szex még annál is jobb, mint volt. Mi a baj azzal, hogy ez a minimális felesleg (mert minimálisnál nem több azért) direkt van rajtam? Nem leszek kétszáz kiló, ez még normális súly.

2024. jan. 19. 16:12
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Lehet csak aggódnak miattad, hogy egy kapcsolat hatására változtattál jelentősebben a külsődön. Ez sokszor rossz jel, mert van ahol nyomást gyakorol a másik és az toxikus tud lenni.

Mondd meg nekik, hogy te így is jól érzed magad a bőrödben és odafigyelsz az egészségedre, nem fogsz túlzásba esni és neked is jó így, akkor talán könnyebben elfogadják. Idővel meg úgyis megszokják és nem lesz már téma.

2024. jan. 19. 17:39
 22/32 anonim ***** válasza:
79%
170 centihez 54 kiló kevés. Pont nem voltál kórosan sovány. A mostani súlyod ideálisnak számít, nem husisnak. A kérdést rossz helyen tetted fel, mert a gyakoris incelek szerint 40 kilóval lennél ideális, de ők még életükben nem láttak nőt 1 méternél közelebbről.
2024. jan. 19. 18:00
 23/32 anonim ***** válasza:
48%

"Mindenki azt mondogatja, hogy jajj, kár értem"

Kicsoda mindenki, és hányan vannak?

Szerintem ez csalóka lehet, ha írsz egy listát, biztos csak 3-4 emberről van szó!:)

2024. jan. 19. 18:58
 24/32 anonim ***** válasza:
90%
Mondjuk nem értem, hogy lehet valaki akkora bunkó, hogy megjegyzést tesz valaki sulyara.
2024. jan. 19. 19:34
 25/32 A kérdező kommentje:

"Kicsoda mindenki, és hányan vannak?"

"Mondjuk nem értem, hogy lehet valaki akkora bunkó, hogy megjegyzést tesz valaki sulyara."

Ez valahogy így néz ki:

- naaa, te burgerezel? mi lett veled?

- eleget sanyargattam már magam, Péter (párom) egyébként is örülne, ha lenne mit fogni rajtam

- inkább örülnétek, hogy ilyen alakod van, el ne kezdd már hizlalni itt magadat

Egy másik esetben odaadtam a kinőtt ruháimból egy-kettőt valakinek, és nem akarta elfogadni, mert majd úgy is visszafogyok. Amikor mondtam, hogy nem akarok, akkor jött a visszakérdezés, hogy miért nem, hisz annyira jól néztem úgy ki. Szóval ilyen csipkelődések.

"És honnan tudod, hogy nem fogsz tovább hízni? 3 év kialakított szokásait nem fogod pikkpakk levetkőzni."

Onnan tudom, hogy már beállt a súlyom. Kb másfél év alatt híztam hirtelen sokat (10 kiló), akkor álltam le azzal, hogy szándékosan a kalóriadús ételeket kerestem, és onnantól csak szimplán ettem azt, ami jól esett. Azóta eltel 1 év, feljött még így az a 4-5 kiló, és most stagnálok már hónapok óta. Szóval nem indultam meg semmilyen lejtőn, ha erre célozgatsz.

2024. jan. 19. 20:53
 26/32 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudom, ezek nem olyan durva beszolasok. Nem kell foglalkozni vele, főleg meg nem magyarázkodni. Majd abbahagyjak.
2024. jan. 19. 21:30
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

"(párom) egyébként is örülne, ha lenne mit fogni rajtam"

Fordítsuk már meg a helyzetet, találkozol valakivel, diétázik és azt mondja hogy a párja amúgy is örülne ha lefogyna, mi lenne a vélemény? Nyilván az hogy szerencsétlen csaj, manipulálva van.

2024. jan. 19. 22:52
 28/32 anonim ***** válasza:
76%

Én nem tudom tényleg hova fajul ez a világ.Annyira beszippantott itt mindenkit már az instalányok fotója,hogy meghallanak egy súlyt,ami nem 4-el,5-el kezdődik,és szerintük eljött a világvége.

Idióták! 🤦‍♀️

A kérdező viszonylag magas.170 centiméter magassághoz pont hogy a 60-70 kilogramm a normál.Nyilván látszik rajta az a plusz 14 kiló,de nem egy 150/90 alkatról beszélünk,hanem egy tök normális,kissé valószínűleg sportos,van mit fogni alkatról.

Annyira el van tévedve már a legtöbb ember és annyira irreális elvárásaitok vannak a nők felé,hogy valami hihetetlen. És még csodálkoznak,ha évek óta szinglik...

Kérdező,az alkatod a normál kategóriában van.Én viszont csak azt mondanám,én biztos nem híznék senki kedvéért.És a pasi se normális,ha ezt direkt hagyta.És ha majd a 100 kilós nők jönnek be neki? Saját döntésből hozz csak ilyet,ne mások kedvéért!

2024. jan. 20. 00:44
 29/32 anonim ***** válasza:
21%
Pár kg lemehetne.
2024. jan. 20. 05:44
 30/32 anonim ***** válasza:
64%

A 170 centihez az 54 krva keves volt. En 168 centi vagyok es 50-55 kiloval rettenetesen neztem ki. Most vagyok 68, terhesen. Amikor kevesebb voltam, mindenki leszolt, hogy megint milyen sovany vagyok (ezzel kb 20 eves koromig basztattak) aztan amiota ferjhezmentem (allitolag felszedtem par kilot, tavasz ota) megkaptam, hogy jol megasszonyosodtam. Raadasul olyan emberektol, akik sokkallta rosszabbul neznek ki.

En mar leszarom. A ferjemnek es magamnak akarok tetszeni, meg persze azert nem felszedni sokkal tobbet, de ennyi. Amig o kivan, nincs baj.

2024. jan. 20. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!