Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg akkora tragédia, amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg akkora tragédia, amit tettem?

Figyelt kérdés

25/l

Mindig is nagyon vékony voltam és jó alakom volt, heti 4-5x edzek. Pár éve összejöttem életem szerelmével, aki történetesen a kicsit husisabb lányokat szereti. Nem kezdtem el nagyon elhízni, de kicsit jobban elengedtem magam. Ugyanúgy edzek, de már nem utasítok vissza egy sütit, és amikor kimegyünk a kollégákkal ebédelni, akkor néha kicsit kalóriadúsabb ételeket választottam, de ennyi. 2-3 év elteltével ez azt eredményezte, hogy a 170 centimhez 54 kiló helyett 68 vagyok, amit tartok. Ugyanúgy jó alakom van, sportolok, csak mindenhol puhább vagyok, van egy kis poci, és kész, itt a történet vége. Mindenki azt mondogatja, hogy jajj, kár értem, meg milyen rossz emberrel vagyok együtt, miközben nem is ő kért erre. Én nyugodtan eszek, egészséges vagyok, ő állandóan be van gerjedve rám, a szex még annál is jobb, mint volt. Mi a baj azzal, hogy ez a minimális felesleg (mert minimálisnál nem több azért) direkt van rajtam? Nem leszek kétszáz kiló, ez még normális súly.

2024. jan. 19. 16:12
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Nem akarok javítani rajta, nem gondolom, hogy lenne min. Láttatok ti már 170/68 nőt, akin izom is van? Nem azt akarom mondani, hogy ez a súly a tökéletes ehhez a magassághoz, nyilván van rajtam felesleg, ez volt a cél. Viszont ennek a súlynak semmi élettani hatása nincs, csak épphogy lett rajtam fogni való.

"De ha zavar, amit mondanak, akkor azt sejtem, hogy te sem vagy teljesen elégedett magaddal."

Hiába vagy elégedett magaddal, ha a közvetlen környezetedtől ezt hallod, az bántó

2024. jan. 19. 16:37
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Mondd nekik, hogy te így érzed jól magad, téma lezárva.
2024. jan. 19. 16:38
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
pároddal jó dugni neki tetszik akkor mit érdekel más mit mond.
2024. jan. 19. 16:50
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Semmi tragédia nincs itt,érezd jól magad és legyetek nagyon boldogok.
2024. jan. 19. 17:00
 15/32 anonim ***** válasza:
76%

"Mindenki azt mondogatja, hogy jajj, kár értem, meg milyen rossz emberrel vagyok együtt"

Honnan tudja mindenki hogy az ő kedvéért csináltad?

2024. jan. 19. 17:09
 16/32 A kérdező kommentje:
Nyilván rákérdeztek, hogy mi ez a nagy "zabálás", ha eddig annyira odafigyeltem. A többit kitalálod.
2024. jan. 19. 17:10
 17/32 anonim ***** válasza:
19%
Az a baj, hogy idővel mindenki hízik, te pedig így sokkal rosszabb starthelyzetben vagy. A középkorú szülővé válás útján (kevesebb idő következtében el-el maradó sport és rosszabb étkezés, terhességek, idővel lassuló anyagcsere) szerintem nem mondok sokat, ha az emberek többsége egy 15-20 kilót felszed a 30-as éveiben a felsoroltak miatt. Te ezt nem 50, hanem 70 kilóra fogod felszedni. És honnan tudod, hogy nem fogsz tovább hízni? 3 év kialakított szokásait nem fogod pikkpakk levetkőzni.
2024. jan. 19. 17:13
 18/32 anonim ***** válasza:
89%

Ehhez a magassághoz 54 kg szerintem túl kevés, főleg ha izmos az ember, hiszen annak még nagyobb súlya is van mint a zsírnak. Egy felnőtt nőre pedig kell egy kis zsír hogy egészséges legyen, egyáltalán a hormonháztartása rendben legyen stb. Plusz ez is néz ki nőiesen.

Szerintem most van egészséges súlyod, és egészséges hozzáállásod a táplálkozáshoz. Ne hallgass a média által agymosott, szinte anorexia bálványozó emberekre :D

2024. jan. 19. 17:23
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen hogy az embereket mennyire érdekli a másik súlya. Ha változás van, akkor amögött csak valami probléma állhat. Én ugyanolyan magas vagyok mint te, vékony, de nem vagyok izmos. Amikor terhesen híztam 20 kilót, akkor mindenki meg volt rökönyödve, 3-4 hónappal a szülés után vagyok 54, mindenki szekál hogy mennyit fogytam, biztos baj van. Pedig csak ugyanolyan vagyok mint előtte, ha valaki genetikailag vékony, az nagyon csípi mindenki szemét mert biztos depressziós vagy meg testképzavaros. Ha meg híztál akkor igénytelen vagy és nem figyelsz oda magadra. Egy szó mint száz, sz@rd le mindenki véleményét, csak az számít hogy te jobban érzed magad a bőrödben és a párodnak tetszel.
2024. jan. 19. 17:26
 20/32 anonim ***** válasza:
84%

170 cm magassággal:

Ideális súly

62.85 kg

Normál súlytartomány

53.5 kg - 72.2 kg

2024. jan. 19. 17:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!