Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez idiotasag vagy lehet rá esely? Van egy pasi bele vagyok zugva. Szerintem tudja. De nem foglalkozik vele. Van valakije. Szerintetek ha ajánlanék neki pénzt hogy lefekudjon velem az motivalna?
#9 Na igen, ezt is átérzem. Lehet amúgy szexelni semlegesékkel, én szoktam, mert nyilván ez sem jó, hogy még felnőtt, érett nőként is mint egy tininek, mindig csak a kezem a partnerem. De el lehet képzelni, hogy így mekkora élmény...
Fogalmam sincs nekem sem, hogy mi a megoldás.
#12 Az "enyém" nem nagyon szép. A bűvös 180 cm alatt van, vékony, bringás alkat, objektíven jóképűnek sem mondható. De van benne egy kis jó értelemben vett őrület, tűz, élet még maholnap 45 éves létére is. Talán ez. Vagy nem tudom... Más ugyanilyen átlagos pasiban vagy a tipikusan ideálnak tartott magas, izmos, jóképűben nincs semmi, ami megfog. Fel- és elismerem, hogy helyesek, intelligensek, normálisak stb., sorolhatnám, de nem tudnak úgy érdekelni.
Kíváncsi vagyok, a kérdezőé milyen lehet, ha már ennyire "sorstársak" vagyunk.
Ez borzalmas ötlet, ilyet ne csinálj, szánalmas benyomást kelt, és megalázod magad picit,bocsi.
Egy annyira kétségbeesett nő már nem vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!