Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez idiotasag vagy lehet rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez idiotasag vagy lehet rá esely? Van egy pasi bele vagyok zugva. Szerintem tudja. De nem foglalkozik vele. Van valakije. Szerintetek ha ajánlanék neki pénzt hogy lefekudjon velem az motivalna?

Figyelt kérdés
Tudom picit furcsa de olyan jó lenne vele lenni legalább néhány órát vagy 1 éjszakát.

2024. jan. 19. 12:37
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

#9 Na igen, ezt is átérzem. Lehet amúgy szexelni semlegesékkel, én szoktam, mert nyilván ez sem jó, hogy még felnőtt, érett nőként is mint egy tininek, mindig csak a kezem a partnerem. De el lehet képzelni, hogy így mekkora élmény...

Fogalmam sincs nekem sem, hogy mi a megoldás.

2024. jan. 19. 15:08
 12/31 anonim ***** válasza:
Hát, nagyon fura. Nekem azért nagyobb a méretes, akik tetszeni tudnak. Mi a különleges ezekben a férfiakban? Nagyon szépek, vagy miért csak ők?
2024. jan. 19. 15:12
 13/31 anonim ***** válasza:

#12 Az "enyém" nem nagyon szép. A bűvös 180 cm alatt van, vékony, bringás alkat, objektíven jóképűnek sem mondható. De van benne egy kis jó értelemben vett őrület, tűz, élet még maholnap 45 éves létére is. Talán ez. Vagy nem tudom... Más ugyanilyen átlagos pasiban vagy a tipikusan ideálnak tartott magas, izmos, jóképűben nincs semmi, ami megfog. Fel- és elismerem, hogy helyesek, intelligensek, normálisak stb., sorolhatnám, de nem tudnak úgy érdekelni.

Kíváncsi vagyok, a kérdezőé milyen lehet, ha már ennyire "sorstársak" vagyunk.

2024. jan. 19. 16:25
 14/31 anonim ***** válasza:
Arra mondjuk nagyon jó módszer lenne, hogy végleg kiábrándulj belőle.
2024. jan. 19. 16:39
 15/31 A kérdező kommentje:
Az enyém kb 170 175 cm nagyon vékony alkat gyönyörű kék szemek 42 éves. Valami olyan brutal kisugárzás amitől lehidalok.ezt is nem lehet elmondani de meglatom és kész vagyok tőle. A hangja meg egy álom olyan kis cukis
2024. jan. 19. 21:39
 16/31 anonim ***** válasza:
Az enyém 178 cm, sportoló és jóképű. Átérzem a szenvedést, 13 éve nem láttam meg mást akire egytalán felfigyeltem volna. Bármit megadnék 1 alkalomért, de akkor sem így, pénzért. Én még bízok, hogy sikerül.
2024. jan. 19. 21:46
 17/31 anonim ***** válasza:
Jézus, lanyok! Nem találtok jobb ideált? Hány évesek vagytok?
2024. jan. 19. 21:47
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
16-os vagyok, 37 éves. Férfiak közt dolgozom (pénzügy), sportolok is férfiak között. Látom ha valaki jó testű, látom ha jóképű, felfogom hogy tisztességes, értelmes...de ha más semmit nem tud megmozgatni bennem, mit csináljak?
2024. jan. 19. 21:56
 19/31 anonim ***** válasza:
Én egyszer egy fiatal kollegamba zugtam bele. De annyira, hogy csak rá tudtam gondolni. Aztán össze is jöttünk. Életem leghosszabb döntése volt. Azért abrandoztok róluk, mert idealizaljatok őket. Gondolj arra, hogy nem ismered egyáltalán.
2024. jan. 19. 22:02
 20/31 anonim ***** válasza:
69%

Ez borzalmas ötlet, ilyet ne csinálj, szánalmas benyomást kelt, és megalázod magad picit,bocsi.

Egy annyira kétségbeesett nő már nem vonzó.

2024. jan. 19. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!