Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez idiotasag vagy lehet rá esely? Van egy pasi bele vagyok zugva. Szerintem tudja. De nem foglalkozik vele. Van valakije. Szerintetek ha ajánlanék neki pénzt hogy lefekudjon velem az motivalna?
Ne. Vigyázz a méltóságodra.
Együtt tudok érezni veled, szintén van egy pasi, akire vágyom, de ezt leszarja, ő is foglalt. Én is szeretnék legalább egy alkalmat, ha többet nem is. Szenvedek is miatta több mint fél éve, főleg, hogy én sem tudok megkívánni senkit, mindenki semleges maradt számomra már az ő képbe kerülése előtt is 10 éven keresztül...
De ne csináld. Ezzel szörnyen megaláznád magad. Ha belegondolsz, már az is milyen megalázó, hogy epekedünk valaki után, akit ez hidegen hagy, és jól elvan a nőjével. Nem még, hogy fizessünk is neki érte, hogy "de naaa, akkor iiis, lécciii..."
#4 Amúgy van ilyen, csak ritka. Én folyamatosan ismerkedtem már előtte is, egy pohár hideg víz megivása is jobban lázba hozott a "legkiválóbb" randipartnernél is... Úgy 2 hónapja már ismerkedni sem nagyon vagyok képes, annyira kiégtem, és képtelen érdekelni már bárki. Kellemetlen, de létezik ilyen elcseszett működésmód.
#7 Dehogy... Mikor?!
Nem tudom, a kérdezőnél mik a konkrét számadatok, nekem az ezt megelőző 2013 júliusában jött. Ő 2023. júliusban. Akkor a következő majd talán 2033-ban? Amikorra már 40 is bőven elmúlok?
Szóval én valóban igazán megértem, átérzem. De még így is előbb kötném fel magam, mint ilyen ajánlatot tegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!