Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyanhoz vonzódunk és esünk vele szerelembe, akivel nagyon hasonlóak vagyunk vagy jobb ha különbözünk?
Lehetnek a hasonlóságnak is fokozatai.
Azon gondolkozom, hogy ha valaki totál olyan, mint én az idővel lehet idegesíteni kezdene, de eleinte meg pont hogy írtó vonzónak tartom az ilyet, mert elég ritka szerintem.
Szerintem jobb ha minél több a közös vonás.
Én mindig, olyan emberekbe lett szerelmes, akikről azt gondoltam , hogy olyanok mint én csak férfiban!
Olyannal, aki hasonló.
Alapból a szerelem az egy iszonyatosan nárcisztikus érzés, mert saját magunkat szeretjük benne azáltal, hogy a hozzánk hasonlót keressük.
Ugye ahogy a mondás tartja: hasonló a hasonlót szereti.
Viszont az az előnyös, ha vannak olyan területek, ahol épp különböznek annyira, hogy kiegészítsék egymást, esetleg egymás gyengeségeit kiegyensúlyozzák a hasonlóságok mellett.
Nagyon nárcisztikus főleg csajok szeretik az, hogy a pasi hasonlít rájuk.
A legtöbb pasi meg csak megjátssza és jön a pofára esés az összeköltözéskor.
Nekem jobban bejönnek azok, akik tőlem különböznek, mert azt gondolom/érzem, hogy a felek valahol kiegészítik egymást a személyiségükkel. Azonban azt ne felejtsük, hogy én, mint férfi mindegy mit érzek/gondolok, mert általában mindig a nő választ.
Pl.: Egy dominánsabb nő nem igazán fog egy extrovertált választani magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!