Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet szexuális vonzalom nélkül szerelem?
Nekem letezik a munkahelyi plátoi pasikollegám
Szerelmes vagyok van kémia is flörtölünk is, de nem feküdnék vele le. Mert ugyis tudom hogy nekem sz.r lenne.
Ismerem már azt hogy valakièrt oda vissza vagyok az ágyban meg minden a pasikrol szól csak.
Én el sem tudtam volna képzelni soha, hogy a férjem és én lefeküdjünk, 5 éve ismertünk már egymást, mielőtt összejöttünk. Mindig a ducibb srácok tetszettek, aztán csak úgy elkezdődött minden magától. Szerintem nem is az, hogy erőltetni kell, de egy próbát talán megérne.
Ő mit érez?
7 ha meg is tenném se élvezném.
Pl ha kidobnanak minket egy lakatlan szigeten elobb utobb ugyis meghúzna, csak orgazmusom nem lenne tőle soha.
Valahogy nem látom ki belőle hogy ne okozna csalodast mint a többi akire gerjedtem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!