Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem nélkül,de működő kapcsolat? Mit tennétek?
Szerintem megfogalmaztad pont azt ami nálam zajlik. Itt is vannak bizonyos kötődések, a megszokások, valamint párom kapcsolatfüggősége, én már felhoztam neki többször is hogy nem vagyok bennünk biztos, de homokba dugja a fejét,nem igazán lehet erről beszélni vele.
Sajnos nem mi választjuk ki ,hogy kibe leszünk szerelmesek.
Akkor tisztázzuk, mert szerintem itt elbeszélünk egymás mellett. Az, hogy nincs szerelem, az nem azt jelenti, hogy szeretet sincs. Nyilván akit semmilyen formában nem szeretek, azzal nem fogok együtt élni. De ha csak ez a rózsaszín köd hiányzik, amúgy a szeretet megvan, meg "elvagyunk", akkor nem szakítanék. A rózsaszín köd nagyon hamar elmúlik, viszont a párommal elvileg egy életet le akarok élni. Aki mindig a rózsaszín ködöt hajkurássza, annak szokott másfél évente új örök szerelme lenni.
Nekem fontosabb az, hogy tudjunk együtt élni és müködni nagyobb súrlódások és stressz nélkül, biztonságban, mert ha ez nincs meg, az nagyon meg tudja betegíteni az embert. Ha nem vagyunk jól lelkileg, az minden területre kihat. A munkánkra, az egészségünkre, az egész életünkre.
Azért mondtam el neki,mert úgy gondolom kommunikáció az alapja mindennek, és hátha találunk megoldást,hátha valahogy megszerelmesedek, akármilyen hülyén is hangzik, de ő igazából nem is vesz tudomást az aggályaimról, azt mondja nem érdekli mit mondok,nem hiszi el hogy nem voltam szerelmes,mert ő úgy érzi jól bánok vele, és ő évek után is szerelmes belém ugyanúgy mint az elején.
Úgyhogy egyáltalán nem teszem ezzel tönkre lelkileg.
Vannak életvitel beli súrlódások is, amikről szintén nem akar tudomást venni, vagy max csak az én hibám lehet. Ezért vagyok meglőve, elvagyunk -elvagyunk,de kicsit úgy érzem mintha a társas magán uralkodna el rajtam. Jó ember amúgy,csak ez nehéz hogy falakba ütközök a gondjainkkal/gondjaimmal. Ezért tettem fel a kérdést, hogy a szerelem hiánya miatt nagyítom e esetleg fel az apróbb súrlódásokat
Nem erre gondoltam,hanem arra,hogy valahogy pezsdítsük fel a kapcsolatunkat, hátha begyullad a tűz úgymond,de azt hiszem be kell látni ez valóban nem így működik...😖😖😖
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!