Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb hányadik randi után szoktátok megkedvelni a randipartnereteket? Mikor van az amikor észre veszed magadon hogy várod hogy lássad és beszelj vele?
Szerintem az első után már muszáj, hogy várjam a következőt, különben mi értelme?
Ha a második után sincs meg az érzés, akkor nem lesz harmadik.
Kérdezőnek:
Létezik olyan, hogy valaki nem várja a másodikat, mégis találkozik vele? Mi motiválja?
#8 köszönöm.
Jól el vagyok vele viszont én nem éreztem még a tűzet köztünk. Tényleg az egyik legilledelmesebb férfi akivel találkoztam es a humora sem rossz de nem érzem a tűzet. És arra lennék kivancsi hogy érdemes e vagy sem. Bár nem is értem miért nem fejtettem ki normálisan hogy mindenki értse.
Ez több dologtól függ.
Elsősorban a saját személyiségedtől, hogy képes vagy-e egyáltalán kapcsolatban lenni tűz nélkül. Én olyan vagyok, hogy pár alkalom után már a következő találkozásra sem bírom rávenni magam, de van, aki teljesen jól elvan így is, ha cserébe minden más stimmel.
Fontos a korod és az is, hogy általában mennyi és milyen ismerkedési lehetőséged van, illetve hogy jellemzően mennyire könnyen/gyakran találkozol olyannal, akivel viszont megvan a tűz. Én ezekből a szempontokból rettenetesen rosszul állok, de még így sem vagyok képes megalkudni.
Amit még figyelembe érdemes venni szerintem, hogy mindenképp elérendő célod-e az életben a házasság, családalapítás. Ha igen, akkor (sajnos) jobban szorít az idő, nem várhatsz vagy válogathatsz olyan sokáig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!