Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek, valljam be az érzéseimet, ha évek óta nem láttam?
Nő vagyok 22 éves. Sajnos ő nem tudja ki vagyok, de valamilyen szinten félek még feltàrni ezt. Nagyon szerelmes vagyok valakibe évek óta és sosem múló ez az érzés úgy érzem, senki se tudná őt helyettesíteni. Távolsággal és idővel sem múlott így sem hogy évek óta nem is találkoztunk, nem is beszéltünk. Látásból ismerjük egymást csak.
Tudom ez ilyen szürreálisan hangzik de csak komoly válaszokat szeretnék. Nincs neki senkije annyit tudok csak róla és semmi többet. Azt se tudom hol tudnám elérni
"annyira egy hullámhosszon voltunk hogy olvastam a gondolataiban"
Húha...
Én inkább egy pszichológust szeretnék neked ajánlani és nem párkapcsolatot.. mert annak így nem lesz jó vége, de még az ismerkedésnek sem.
Mert sületlenségeket beszélsz össze vissza.. ikerláng, meg olvasni a gondolatokban.. meg évek óta tartó szerelem és közben nem is ismered, nem is tudod hol az adott személy?
Ez melyik világban számít egészségesnek? Mert a mienkben nem..
Tyűha, te sem vagy egyszerű csillagom, hogy pár mondatot váltottál valakivel és máris halálosan szerelmes vagy. Ilyen kb. a tinilányoknál szokott előfordulni.
Ma volt egy kérdés, hogy valaki a vizsgabiztosba lett szerelmes - szerintem kössétek össze magatokat 😂
Hogyan írnád le pontosan az érzéseidet iránta? Szerintem összekevered a szerelmet a vággyal, vonzalommal, érdeklődéssel. Plusz, mivel alig ismered, elképzelted őt valamilyennek, és ebbe az ideálba lehetsz "szerelmes". Csak ha komolyabban megismernéd, pont emiatt csalódnál sokat, amikor rájönnél, hogy nem is olyan, mint amilyennek képzelted.
Egyébként honnan ismered? Hogy lehet, hogy beszéltetek, látásból ismeritek egymást, te tudod ki ő, de ő semmit nem tud rólad? Tényleg érdekel, nem rosszból kérdezem.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!