Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta tartó, erős vonzalmat hogyan tudnék végre elengedni? Olyan személyről van szó, akivel semmi nem lehet közöttünk.
Családos, és én is. Ritkítani tudom a találkozást vele, de teljesen kizárni nem. Pedig úgy érzem az kicsit javítana a helyzetem. Legtöbbször segített hogy huzamosabb ideig nem láttam. De csak annyit hogy kicsit lenyugszom, megbékélek a helyzettel, megszokom a hiányát.
Ez addig tart amíg megint a közelébe kerülök.
Olvastam egy idézetet, ezt hajtogatom magamban :
"Az élet egyik legboldogabb pillanata az, amikor megtalálod a bátorságot, hogy elengedd azt, amit nem tudsz megváltoztatni."
Na ezt hogy?
Kinek sikerült?
Az sokat segít hogy elfoglalom magam gyerekekkel, munkával stb, de elengedni, úgy szívből, hogy tudnám ezt a vonzalmat? (talán szerelem, nem is tudom..)
Az idő most valahogy nem segít..
31:
Bocsi nem vettem észre hogy kérdeztél.
Azt hiszem sikerült megszabadulnom "tőle". Leginkább az segített, hogy folyamatosan lebeszéltem magamat róla. Nem volt könnyű így, hogy tulajdonképpen nem is ismerem. Így inkább külsőségekre koncentráltam. Pl hogy mi nem tetszik rajta, de a viselkedésében is vannak ilyen dolgok. Valószínű unalmas, mulya ember csak erről nem akartam tudomást venni, az is erre utal, hogy erősen papucsférjnek tűnik, láttam már párszor a feleségével és elég egyértelmű volt a testbeszéd, egyebek.. Ráadásul a felesége egy kimondottan csúnya arcú nő, és még csak bájosnak, nőiesnek sem mondható. Ebből arra következtetek, hogy a pasi nem véletlen vele van, talán nem is volt más kapcsolata, és ló nincs jó a szamár is alapon jöttek össze. Ebből kifolyólag, biztosan csak túlidealizáltam ezt a férfit, amihez az nagyban hozzájárult, hogy a házasságom nem valami jó.
Mindezek mellett egyre többet sportolok, ami sokat segített hogy ne rajta agyaljak pl. Úszás, sok bicajozás, futás nagyon jó feszültséglevezetők, jók depi ellen, megszüntetik a hiányérzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!