Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a gyakorin hogy lehet majdnem mindnekinek boldog, évek óta tartó párkapcsolata?
Én nem így látom, szerintem kevés a valóban boldog párkapcsolatban élő ember, ami amúgy sajnálatos. A legtöbben nem ezt érdemelnék, de ez nem az érdemekről szól.
De szerintem tök jó, ha valakik jól megvannak és évek óta együtt vannak és örömüket lelkik egymásban.
Az életben sokszor igaz, hogy ne azt nézd, amit valaki mond, hanem ahogy mondja. És aki mondja. Ez itt is igaz. Ha megnézed, akkor általában a "jajj, de tökéletes a kapcsolatom" válaszokat írók leginkább ezzel megpróbálnak beszólni vagy valamit nagyon kompenzálni, mindezt úgy, hogy egész nap itt rohadnak. Gondolhatod, hogy mennyire reálisak a válaszaik...
Nekem pl. nincs 1 éves a mostani kapcsolatom és voltak néha nehézségek, amiket akár meg is említettem egy épp kapcsolódó kérdésnél.
2, én is ezt néztem, hogy mindenki 5-600 ezer ft körül keres. Hozzájuk képest milyen csóró vagyok már ha igaz xD
Amúgy szerintem itt sokszor túlzóan írják le a dolgokat.
Egyrészt: qrva sokan tuti szépítenek, meg toldozzák-foldozzák a penészes mázat.
Másrészt: én se vendégként írok ide és nincs évek óta tartó párkapcsolatom. Ezek szerint nem létezem a gyakori rendszerében... :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!