Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha tetszik egy nő, de ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tetszik egy nő, de ő világossá teszi, hogy nem akar tőled semmit, az hogy befolyásolja a felé táplált érzelmeidet?

Figyelt kérdés
Hogy korrekt módon állt a dologhoz, nem hülyít meg nem eteti veled az egoját. Ez milyen irányba billenti a dolgot? Kiábrándító hatású vagy még jobban oda vagy érte vagy semmin nem változat?
2024. jan. 3. 06:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Odáig még sosem jutottam, hogy anélkül próbálkoznék, hogy nem egyértelműek a T. hölgy szándékai, érzései.

Ez az odamegyek egy nőhöz a megállóban, aki még sosem látott, és megkérem a kezét, nekem kicsit magas.

2024. jan. 3. 06:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Rosszul esne, és tiszteletben tartánám. Majd nyilván próbálnám elfelejteni ami azért idő lenne.. de összeségében annak örülnék, hogy korrekt velem.
2024. jan. 3. 06:46
 3/12 anonim ***** válasza:
Alapból nem foglalkozok senkivel sem.
2024. jan. 3. 07:07
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha én mondom, akkor egyből lekopnak és elfelejtenek. Ha más nő, akkor még évekig reménykednek és a legjobb barátjuk marad.
2024. jan. 3. 07:32
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerencsére nekem olyan beállítottságom van, hogy ha ezzel szembesülök, akkor nagyon hamar elillan az érdeklődésem felé. Max 1 hét, és már nem is nagyon tudom, hogy mit is akartam tőle. Úgyhogy nem őrlődöm magamban ilyen dolgon, hogy most xy nő a tudtomra adta, hogy "NEM".

Viszont olyan problémám már volt ilyen dologból, hogy a nő nemet mondott, de amikor más felé kezdtem érdeklődni, ismerkedni, akkor utána még a nőt irritálta, hogy én már "túl vagyok rajta." Csak addigra meg már nem érdekelt.

2024. jan. 3. 09:01
 6/12 anonim ***** válasza:
Azért ha egy egyértelmű elutasítás után valaki ugyanolyan hévvel táplál érzelmeket a másik iránt, és ez hosszabb távon sem változik, akkor ott valami gond van. Felnőtt ember azért tudja ezt kezelni és leépíti az érzelmeit.
2024. jan. 3. 09:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Amelyik no igy gondolkodik az egoista nagyon..
2024. jan. 3. 10:25
 8/12 anonim ***** válasza:
7-kicsoda és miért?
2024. jan. 3. 10:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez pozitív szerintem. De semmiképp nem lennék oda jobban érte. Tudomásul venném, hogy ebből nem lesz közös sztory és minden megy tovább.
2024. jan. 3. 15:06
 10/12 anonim ***** válasza:

8as tegyuk fel a kerdezo a no.

"Ez milyen irányba billenti a dolgot? Kiábrándító hatású vagy még jobban oda vagy érte vagy semmin nem változat?"

Ebbol az is le johet ,hogy a no elutasitja de elvezne ha megjobban bombazna a pasas. Az az az egojanak jott tenne hiaba nem akar semmit a krapektol.

2024. jan. 3. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!