Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszik egy nő, de ő világossá teszi, hogy nem akar tőled semmit, az hogy befolyásolja a felé táplált érzelmeidet?
Odáig még sosem jutottam, hogy anélkül próbálkoznék, hogy nem egyértelműek a T. hölgy szándékai, érzései.
Ez az odamegyek egy nőhöz a megállóban, aki még sosem látott, és megkérem a kezét, nekem kicsit magas.
Szerencsére nekem olyan beállítottságom van, hogy ha ezzel szembesülök, akkor nagyon hamar elillan az érdeklődésem felé. Max 1 hét, és már nem is nagyon tudom, hogy mit is akartam tőle. Úgyhogy nem őrlődöm magamban ilyen dolgon, hogy most xy nő a tudtomra adta, hogy "NEM".
Viszont olyan problémám már volt ilyen dologból, hogy a nő nemet mondott, de amikor más felé kezdtem érdeklődni, ismerkedni, akkor utána még a nőt irritálta, hogy én már "túl vagyok rajta." Csak addigra meg már nem érdekelt.
8as tegyuk fel a kerdezo a no.
"Ez milyen irányba billenti a dolgot? Kiábrándító hatású vagy még jobban oda vagy érte vagy semmin nem változat?"
Ebbol az is le johet ,hogy a no elutasitja de elvezne ha megjobban bombazna a pasas. Az az az egojanak jott tenne hiaba nem akar semmit a krapektol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!