Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézz így rám?
Figyelt kérdés
Munkatársak vagyunk,ritkán lattom mert más területen dolgozunk de amikor látjuk egymást úgy nezz ram hogy a lelkemig hatol a tekintete.
Hosszan és bámulva nézz.
Régen dolgoztunk együtt jól kijöttünk flörtöltünk is de ez annyiba maradt,nős. De mégis olyan a tekintette hogy elveszek benne. Bámul én is bámulom megszűnik a világ körülöttem és nem látok mást.. Ezernyi kérdés kavarog bennem amit úgy feltennék neki de nem lehet nem jó már a kapcsolatunk.. Láttom h másképp nézz ram ő is.. de nem értem mi az oka hogy így nézz rám...
2023. dec. 29. 13:48
11/11 anonim válasza:
vannak férfiak akik sok nőre bàmulnak ugyan igy! Miért bàmul? Talàn mert akar egy kapcsolatot veled, de túlzàs lenne azt hinni hogy csak téged néz ugy. Lehet, hogy mas nőkkel is ugyanezt csinàlja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!