Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért jó ez vagy miről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó ez vagy miről?

Figyelt kérdés
Miért jó az egy csajnak ha állandóan néz meg az összes barátnőjének beszél rólam de közben van barátja akivel nem is szeretik egymást mert szétmentek sokszor? Miért lehetek számára ennyire érdekes?
2023. dec. 23. 07:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Jól esik az egójának, hogy van akinek tetszik. Nekem is jól esik, ha kapok pozitív visszajelzést, függetlenül attól, hogy nem viszonzom, mert párkapcsolatban élek.
2023. dec. 23. 08:44
 2/10 A kérdező kommentje:
Elutasítottam. Semmi jelét se adom hogy érdekelne
2023. dec. 23. 09:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Azt hogy miért vagy számára érdekes, csak ő tudja. Őt kellene megkérdezned.Lehet benned meg van, ami a pasijában nincs. Vagy úgy érzi, hogy olyan pasira vágyott mindig is,mint amilyen te vagy. Ennyi információból, csak találgatni lehet.
2023. dec. 23. 17:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Nézd levegőnek.
2023. dec. 25. 21:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Éppen az izgatja, hogy te közömbös vagy iránta.
2023. dec. 26. 10:18
 6/10 A kérdező kommentje:
5#. Ezt nem értem
2023. dec. 26. 10:46
 7/10 anonim ***** válasza:
bár nem az 5-ös vagyok, de...egyszerű, vagy az van benne, hogy pont jó így távolról rajongani érted, mert ez biztonságos, vagy minél nehezebben jutsz hozzá valamihez az annál értékesebb.
2023. dec. 26. 11:16
 8/10 A kérdező kommentje:
Próbált régen közeledni többször is. Csak én nem voltam benne partner mert jobbnak láttam így. Előtte többször fordult elő olyan dolog ami elég egyértelmű volt de kihátráltam belőle mert még kislány. Olyan értelemben hogy nem hinném hogy egy 20 éves csaj annyira megbízható lenne hosszútávon komoly kapcsolatban.
2023. dec. 26. 12:24
 9/10 anonim ***** válasza:

Pl varja, hogy megszoktesd feher lovon.

N

2023. dec. 26. 18:35
 10/10 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdem.
2023. dec. 26. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!