Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennél, ha egy 22 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha egy 22 éves lány lennél és egy 49 éves férfi szerelmet vallana Neked?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, van egy közös hobbitok, melynek során épphogy megismerkedtetek, néhány találkozó után azt állítaná, hogy beléd esett.

Hinnél neki? Mit tennél? Mit tennél, ha nem tudnád viszonozni?

2023. dec. 22. 02:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
kinevetném mert ez vicc
2023. dec. 22. 11:08
 12/16 A kérdező kommentje:

Hát, lehet, hogy én voltam a hülye, de megpróbáltam menteni a (nem) menthetőt, szóval megpróbáltam megbeszélni vele, hogy ez abszurd, kb 4x találkoztunk csak, nem is ismer, stb, de szívesen megismerném és lennék a barátja, mert én olyan vagyok, hogy bármiről lehet velem beszélni, jó hallgatóság vagyok.

Ez eddig oké is lett volna, de megpróbált manipulálni, aminek nem főltem be, végül 5.találkozás után ő küldött el a halál f@szába, nem így szó szerint, de a lényeg az volt, hogy ha nem ugrok fejest az ő elképzelésébe, akkor többé nem akar látni.

Szóval ez van. Kicsit dühös vagyok, olyan önző seggfejnek tűnt. Nem számított, hogy én akarom vagy sem, de szerinte próbáljuk meg. Hát na hagyjuk.

2023. dec. 22. 15:51
 13/16 A kérdező kommentje:

Nem kamu a sztori amúgy, de én is kiakadtam, mint a taxióra, főleg így a végén.

Azért írtam a kérdést, mert nem tudtam nagyon hova tenni ezt az egészet, nem nagyon van tapasztalatom.

2023. dec. 22. 15:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Pont ez megtörtént velem tavaly. Egy helyen dolgozunk és azóta is járkál utánam, ajándékokat hoz, stb.
2023. dec. 24. 18:31
 15/16 A kérdező kommentje:
Azért lépett tovább ilyen hamar, mert rájött, hogy elcseszett vagyok és csak a baj van velem és mindenkinek csak gondot okozok és velem minden csak szar lehet.
2023. dec. 24. 19:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Vagy a betonkeményen pozitív önértékelésed sértette az egóját, és inkább elmenekült.
2024. jan. 3. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!