Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulgondolom vagy lehetnek kesobb problemak?
Figyelt kérdés
Par honapja vagyunk egyutt, alapvetoen nagyon aranyos meg torodo es az alapszemelyisegunk passzol es nagyon megszerettem. De van par problema vele kapcsolatban ami nem tudom, hogy a kesobbiekben mennyire fog megmutatkozni. Szoval tarsasagban nagyon nagyon nyitott, mindnekivel haverkodo, vidam. Viszont valojaban csomoszor van rossz kedve. Amikor errol beszelunk mindig azt mondja hogy minden oke, csak vagy benne egy allando stressz amit mindig erez, de sosem akar nagyon belemenni. Ha rossz a kedve neha kisse bunko velem. Multkor nekem segitett valamiben, elvitt valahova kocsival, hogy felvegyek egy csomagot, de nagyon faradt morcos volt az elejen. Amikor kiszalltunk meg akartam olelni mondta, hogy hagyjam most beken. Aztan par ora mulva mar ujra jo kedve volt es amikor beszeltunk rola, en mondtam, hogy rosszul esett, hogy nem hagyta, hogy megoleljem. Erre mondta, hogy bocsi es azt hitte hogy csak ot akarom megvigasztalni es arra nagyon nem volt szuksege... Valamint ha felhuzza magat valami vagy valakin (nem rajtam csak altalanosan), karomkodik meg lattam mar igy a levegobe boxolni... Van egy ilyen "mindent leszarok" stilusa, megis mindent nagyon személyesen vesz mas emberektol. Van benne egy eros kisebbsegi erzes is a "gazdag es okos" baratai miatt. A csaladi hattere sem stabil, az egyik szulojevel mar honapok ota nem beszel, mert meg van ra sertodve... Attol felek hogy erzelmileg nem a legstabilabb es ebbol meg lehetnek problemak... En 21 vagyok a baratom pedig 22
"Te nem vagy fotelharcos, vagy mi a gond, hogy ennyire szíven üt, hogy szakembert tanácsoltunk, bal lábbal keltél, vagy kényelmetlen a fotel?"
Ilyen erővel én is kérdezhetném tőled, hogy bal lábbal keltél, hogy ennyire szíven üt a #14-es válasz?
Undorítónak tartom az emberek képmutatását, hogy tömegével tesznek úgy, mintha ők tökéletes szent angyalok lennének, és attól érzik magukat jó embernek, hogy minél hangosabban betegnek címkéznek valóban kissé kellemetlen, de amúgy teljesen szokványos viselkedésmintákat. Ettől a jelenségtől vagyok rosszul.
2023. dec. 20. 22:25
22/26 A kérdező kommentje:
21es ertem egyebkent a velemenyem. En se gondolom, hogy a pszihiatria lenne a helye, de orulok hogy megerositettek abban, hogy ahogy neha viselkedik az nem feltetlenul esik bele a normalis kategoriaba. Adok meg neki idot, es probalok vele tobbet beszelgetni, de ha nem jutok vele semmire le fogom zarni.
2023. dec. 21. 00:39
23/26 anonim válasza:
#22 nem pszichiátria, hanem első körben pszichológus. Előbb a pontos diagnosist kellene felállítani. A leírás alapján enyhe-közepes biopoláris zavarban szenved. Te ezzel nem fogsz tudni mit csinálni akármennyit beszélgetsz vele. Sokkal mélyebben van bent a gond mintsem beszélgetéssel meg tudd oldani.
2023. dec. 21. 01:17
24/26 anonim válasza:
Ami már most nem jó neked, azt már leírtad. Ennyi bőven elég, sok is. Főleg, hogy bunkó veled, nem tisztel.
2023. dec. 21. 10:31
25/26 anonim válasza:
Arra lennék kíváncsi hogy miért a Gyakori kérdések.hu oldal számodra mérvadó amikor te vagy vele kapcsolatban és nem mi.
Hogyha egyszer szerinted lesznek belőle problémák még jobban mint vannak akkor tessék szakítani. Ne más IDEGEN emberek véleménye számítson.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!