Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit csináljak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak, ha rámozdultam a főnökömre?

Figyelt kérdés

Hétvégén céges buli volt, és egy kicsit többet ittam a kelleténél. Amikor kimentem a mosdóba ott volt a főnököm és megállított, hogy igyak vele egyet. Nyilván elfogadtam, utána pedig kimentünk cigizni, ahol magam sem értem miért, de megcsókoltam. Ő viszonozta, de utána észbe kaptam és mondtam neki, hogy sajnálom, nem tudom mi ütött belém, majd visszamentem az épületbe. Utána bejött ő is, nézett engem, de nem jött oda hozzám, szóval hívtam egy taxit és hazamentem.

Szerencsére máig szabin voltam, de holnap megyek dolgozni. Ő 31 éves, van három gyereke és egy felesége, én meg 24 vagyok. Tudom, hogy nem mennek jól a dolgok náluk, mert mindketten félrelépnek, de akkor sem jó ötlet egy családos emberrel kezdeni, aki nem mellesleg még a főnököm is. Egyébként régóta vonzódom hozzá, sőt szeretem is. Szívem szerint csak vele lennék. Én se vagyok közömbös neki, de arra nem mernék megesküdni, hogy kalandnál többet is akarna.

2023. dec. 12. 19:17
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
37%

Olyan könnyen ítélkezik itt mindenki más felett. Az már fel se merül senkiben, hogy a pasi kijönne a rossz házasságából, és ebből kapcsolat is lehet, de miért ne? Mindenki csak rossz lehet? A pasi rossz, a nő rossz... Van vonzódás, szóval én leülnék vele megbeszélni, ki mit akar, hogy ez csak a pia miatt volt, vagy több is lehet, vagy csak szex lehet... stb.

Kommunikáció!

40/N

2023. dec. 13. 08:50
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Erdekes mindig a fonok... ez valami fetis ?
2023. dec. 13. 11:34
 23/28 anonim ***** válasza:
40%

22.

Ilyenkor Deák Fletó és Szent István (lehetőleg +ezres seregben) picit elmosolyodik a tárcában :P

2023. dec. 13. 20:06
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Oké,nyilván szó lehet érzelmi alapú kapcsolatról,de én amondó vagyok,hogy azok nem a cégnél lopott percekben vagy szünetekben alakulnak ki,sem pedig egy céges bulin,alkohol hatása alatt...Szerintem ez egy folyamat,amihez hozzá tartozik a randizás és egymás megismerése.Ez lehet kettesben beszélgetés is egy kávé mellett,lényeg az ismerkedés és hogy a másikban elindíts valamit érzelmileg,ami miatt kilépne az eddigi életéből.

Ahogy én látom,itt nem ez történt,történik.

2023. dec. 14. 08:20
 25/28 anonim ***** válasza:

#24 Ne felejtsük el, hogy az alkohol oldottabbá tesz, és ki merünk fejezni olyan dolgokat is, a mit józanul nem annyira.

#21 vagyok

Egy beszélgetést megér.

2023. dec. 14. 08:49
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen abban igazad van, hogy megéri a beszélgetést,hiszen azt nem tudni,ki mit érez és gondol.

Más tészta,hogy ennek helye,módja,ideje talán nem éppen most lett volna,de nyilván ha így ütközött ki,akkor nincs már mit tenni.

Erre írtam az önkontrollt,illetve a megfontoltságot,mint fontos tényezőket.Persze érzelmeknél nehéz jól matekozni...

2023. dec. 14. 12:44
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
25. Alkoholoa allapotban nem a valosagos erzelmeinket erezzuk ha nem minden megtobbszorozodik tehat egy hamis erzelmi toltes uralkodik el rajtunk. Reszegen mindenki baratkozik , mindenki haver de valojaban jol tudja mindenki az igazat..
2023. dec. 14. 13:46
 28/28 anonim ***** válasza:

#27 Hát nálam pl. nagyon is a valós érzelmeim jönnek ki, amit józanul nem merek kimondani. És ami azt illeti, a Kedvesemnél is így volt :-)

#21 és #25 vagyok

2023. dec. 15. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!